AcasăNewsFanii Chefi la cuțite, păreri după prima ediție cu formula de patru...

Fanii Chefi la cuțite, păreri după prima ediție cu formula de patru noi jurați. „Nu există chimie între chefi”

sursa foto: Facebook/Chefi la cuțite

S-a dat startul sezonului cu numărul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Noul sezon, care a avut premiera la TV luni seară, a adus o schimbare de proporții la masa juriului.

E primul sezon fără Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în calitate de jurați ai competiției culinare difuzate de Antena1.

În locul lor, telespectatorii i-au putut urmări pe cei patru noi jurați ai show-ului TV – Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ştefan Popescu şi Chef Orlando Zaharia. Dar și pe competitorii care s-au înscris la emisiune, doritori să ajungă în echipe și, implicit, în cursa pentru marele premiu.

Cum au reacționat fanii emisiunii la vederea noilor jurați

E vorba despre una dintre cele mai longevive și îndrăgite emisiuni cu specific culinar difuzată la TV. Ajunsă, iată, la sezonul 13. Și, în special dată fiind schimbarea neașteptată la nivel de juriu, după ce Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu anunțaseră că nu mai continuă proiectul, invocând motive ce țin de oboseală, mulți au stat cu ochii pe TV, luni seară, pentru a vedea cum se descurcă noii jurați și care e, mai nou, atmosfera din emisiune.

Cum i-a primit publicul de acasă pe cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite? Lesne de înțeles, n-a trecut mult timp de la începerea emisiunii difuzate luni seară până să apară, în mediul online, primele reacții din partea fanilor emisiunii la vederea înlocuitorilor faimosului trio de chefi-jurați.

Telespectatorii fideli emisiunii vor trebui să se obișnuiască, așadar, cu cei patru noi jurați de la Chefi la cuțite. Însă până atunci, au comentat pe marginea noii formule de la masa juriului Chefi la cuțite.

Potrivit unor păreri exprimate de la nivelul publicului telespectator, între noii jurați de la Chefi la cuțite nu ar exista chimie, iar unii dintre cei de acasă au mărturisit că nu au rezistat să se uite la toată ediția.

”Emisiune fără gust.”, ”M-a luat somnul, dau pe PRO TV.”, ”Nu am putut să mă uit mai mult de 30 de minute. Nu există chimie între chefi.”, ”Cei dinaintea lor erau sarea și piperul.” sau ”Foștii chefi cred că se prăpădesc de râs.” – au fost doar o parte din comentariile celor din online, potrivit fanatik.ro.

author avatar
Andrei Coman
672 afisari

8 COMENTARII

  1. eu n ma uit vechi jurati erau super trebuia antena1 sa ajunga la intelegere cu cei 3 sefi pacat antena pierde

  2. Cum pot „oamenii” să se schimbe după cum bate vântul echipei Șefi la cuțite „, cum crede IRINA fodor că este” veșnică „pe un post” vremelnic „?!? Păcat, o credeam un om de o altă calitate!!!???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger