AcasăNewsFan Club-ul "Vladimir Putin" în România, format din motocicliştii de la Gura...

Fan Club-ul „Vladimir Putin” în România, format din motocicliştii de la Gura Humorului. Oficial al Ambasadei Ruse, prezent: „Oameni curajoşi” (VIDEO)

Fan Club Vladimir PutFan Club-ul "Vladmir Putin" în România, format din motocicliştii de la Gura Humorului. Oficial al Ambasadei Ruse, prezent: "Oameni curajoşi". Sura foto: Oana Șlemco

Cine ar fi crezut că Vladimir Putin are un Fan Club în România? E drept, nu e unul oficial, dar e format din motocicliştii care s-au strâns, în acest weekend, la Gura Humorului.

O paradă pe motoare a avut loc sâmbătă, 12 iunie, în oraşul Gura Humorului, din judeţul Suceava.

La evenimentul organizat de Asociaţia Ruskie Motoţiclistî au luat parte şi reprezentanţi ai Ambasadei Rusiei la Bucureşti. A fost organizată de coordonatorul naţional al Ruskie Motoţiclistî România, Andrian Fabian.

Sunt liderul naţional al Ruskie Motoţiclistî România, parte din familia Night Wolves (Lupii Negri – n.r.) din Rusia. Aşteptăm 150 de motociclişti.

Locaţia este publică, noi suntem deschişi, poate să vină oricine să vorbim, să vadă motocicletele, să mănânce un balmoş tradiţional”, a declarat Fabian Andrian.

Întrebat care este scopul evenimentului, el a răspuns că îşi doreşte să arate că motocicliştii ruşi nu sunt oameni periculoşi, ci prietenoşi. „Ne place să socializăm şi vrem să ne cunoaştem între noi ca şi cluburi din România”, a spus acesta.

De ce evenimentul ar putea fi periculos?

Prezența reprezentanților ambasadei ar putea să însemne și amprenta oficială a guvernului rus asupra acestei acțiuni de propagandă.

Sunt organizații care ar putea în anumite momente să activeze campanii de dezinformare sau să fie implicate în altfel de rețele, câtă vreme se limitează la acțiuni de turism și de apreciere a unui lider dictatorial cum este Vladimir Putin este strict problema lor„, a spus jurnalistul Radu Tudor la postul Antena3.

La acţiune a luat parte şi Tudor Afanasov, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Rusă.

După discursuri, motocicliştii s-au urcat pe motoare şi au plecat într-o scurtă plimbare prin Gura Humorului.

 

author avatar
Andrei Ștefan
841 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger