AcasăNewsFamiliile sunt in stare de soc: Doua eleve au fost izbite in...

Familiile sunt in stare de soc: Doua eleve au fost izbite in plin de o masina, la iesirea din scoala

Parintii a doua adolescente au trecut prin clipe de groaza, joi, dupa ce au fost informate despre accidentul suferit de eleve. S-a intamplat chiar la iesirea din scoala in care invatau cele doua, in localitatea nemteana Bodesti.

Din nefericire, vestile primite de la medicii care le-au acordat primul-ajutor celor doua eleve nu sunt deloc bune. Una dintre copile, Monica, a murit pe loc, din cauza ca masina care a lovit-o a proiectat-o, pur si simplu, la zeci de metri de locul impactului. Fata avea 14 ani si, conform ziaruldeiasi.ro, era olimpica la matematica.

Elena, colega fetei, alaturi de care Monica iesise din unitatea de invatamant pana la magazinul din apropierea scolii, pentru a cumpara ceva de mancare, e in stare grava la spital, cu fracturi multiple. Medicii fac tot ce le sta in putinta pentru a o repune pe picioare.

Pentru moment nu se stie cum de a ajuns soferul autoturismului sa le loveasca in plin pe cele doua eleve. Politistii nemteni vor stabili, insa, din ce cauze s-a produs accidentul care a dus la moartea prematura a elevei. Familia Monicai se pregateste acum sa o conduca pe copila pe ultimul ei drum.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger