AcasăNewsFamiliile pilotilor morti in accidentul de la Siutghiol, amendate

Familiile pilotilor morti in accidentul de la Siutghiol, amendate

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Comandorul Petre Corneliu Catuneanu si comandorul Ginel Claudiu Cracanel sunt pilotul si copilotul care si-au pierdut viata in accidentul de elicopter ce a avut loc la Siutghiol.

Desi cei doi au trecut in nefiinta, lasand in urma rude si prieteni indurerati, reprezentantii Serviciului de Evidenta a Persoanei si Stare Civila nu au luat in calcul acest aspect si au decis sa amendeze familiile celor doua victime.

Motivul este unul cat se poate de uluitor. Familiile celor doua victime nu au declarat la timp decesul, respectiv in 48 de ore.

Rudele lui Petre Catuneanu se apara sustinand ca desi decesul s-a petrecut pe 15, documentele emise de spital au putut fi obtinute abia pe 16 decembrie, dupa ora 16.00, cand la Serviciul de Evidenta a Persoanei si Stare Civila Constanta nu mai lucra nimeni. Astfel ca decesul a fost declarat abia pe 17 decembrie, cand rudele lui Petre Catuneanu au si fost instiintate ca trebuie sa plateasca o amenda de 50 de lei. Au preferat sa achite 25 de lei pe loc, pentru a-si vedea in continuare fara probleme de inmormantare.

Reprezentantii Serviciului de Evidenta a Persoanei si Stare Civila sustinand, la randul lor, ca in acest caz nu s-a petrecut nimic in neregula si ca oamenii doar au aplicat o procedura aprobata de Consiliul Local Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger