AcasăNewsFamilie implicata intr-un accident teribil, la Tulcea

Familie implicata intr-un accident teribil, la Tulcea

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Linistea unei tinere familii a fost distrusa intr-o clipa.O femeie a murit, iar sotul si fetita ei au fost dusi de urgenta la spital, dupa ce masina in care calatoreau a parasit, brusc, soseaua.

Mai exact, autoturismul la volanul caruia se afla barbatul, capul familiei, a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un arbore aflat pe marginea drumului. Impactul a fost atat de puternic, incat femeia, aflata pe scaunul din dreapta soferului, a pierit pe loc, ca urmare a ranilor foarte grave suferite.

Potrivit Romania TV, tragedia a avut loc pe DN 22, in judetul Tulcea, chiar sub ochii copilei celor doi, o fetita in varsta de doar sapte ani, aflata pe bancheta din spate. In urma impactului, atat sotul victimei, cat si fetita au fost raniti. Transportati cu ambulanta la spital, cei doi au primit ingrijiri din partea specialistilor.

La locul accidentului au ajuns si politistii, care ancheteaza conditiile producerii accidentului. O prima ipoteza luata in calcul este aceea ca, pe fondul oboselii, conducatorul auto ar fi adormit la volan, motiv pentru care a pierdut controlul masinii.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger