AcasăNewsFamilia traditionala exista in Constitutia a 15 state din UE!

Familia traditionala exista in Constitutia a 15 state din UE!

Romania e ultima pe lista statelor care au recurs la acest referendum

Viorica Dancila a mers la Bruxelles saptamana asta scuipandu-si in san nu care cumva s-o urecheze strainezii pentru agresarea statului de drept, in Romania. Sau, se gandea ea inainte de imbarcare, poate ca-mi vor pune ceva intrebari despre momentul 10 august, or vor sa afle de ce doleantele #rezistentilor nu au fost deja indeplinite. De unde, baliverne, alta a fost grija vesticilor! Cand a facut pasi pe holurile Parlamentului European, a lu Dragnea si-a luat bobarnace exclusiv pe chestiunea referendumului privind definirea familiei traditionale.

Romania e ultima pe lista statelor care au recurs la acest referendum

Pentru mine, e clar, europarlamentarii nu mai pot de legile justitiei de la noi, ii doare fix in gaura neagra din MS-Dos de fenomenul Piata Victoriei. Daaa, nu mai pot nemtii, olandezii si alti panaramezi de razboiul Iohannis – Dragnea! Cand te-ai fi asteptat ca propaganda #rezist sa faca ravagii acasa la mama globalizarii, ia de unde nu-i preocupare pentru biata soarta a oropsitilor hastagieni romani. Bai, dar nici macar o referire la chinurile pe care le indura Malin Bot, sa vedem si noi o solidaritate cu fenomenul Rares Bogdan, acest revolutionar de borangic, nimic, absenta totala, pe la Bruxelles altele sunt ingrijorarile majore.

Auzi, cica „de ce faceti referendum?”

Intalnirea cu marea familie a social-democratilor europeni s-a derulat cum nu se astepta premierul roman, cu intrebari si destule recomandari privind …drepturile minoritatilor sexuale. Cunoscutul portal Euractiv a prezentat punctul de vedere al unui cunoscut europarlamentar (fara a-i dezvalui identitatea), care ar fi pus-o la punct pe Viorica Dancila pe tema referendumului din octombrie: „In apararea asa-numitei familii traditionale, dar in contradictie cu standardele europene pe care le-ati acceptat si ratificat, articolul 9 din Carta drepturilor fundamentale a UE spune explicit ca oamenii au dreptul sa se casatoreasca fara discriminare pe baza orientarii sexuale. Interzicerea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in Constitutia Romaniei este incompatibila cu un partid care apartine familiei noastre. Trebuie sa avem in vedere ca multe organizatii LGBT se bazeaza pe noi si ne considera aparatorii lor in interiorul UE. Am dori sa vedem partidul socialist roman opunandu-se revizuirii modificarii constitutionale care interzice casatoriile intre persoanele de acelasi sex”.

Mai mult de atat, si jurnalistii occidentali se dau de ceasul mortii cand vine vorba de drepturile homosexualilor. Bunaoara Euronews, o televiziune care la finalul sedintei social-democratilor pur si simplu a agresat-o pe Dancila cu intrebari referitoare la rostul referendumului de luna viitoare. „Doamna prim-ministru? Doamna prim-ministru, veti continua cu referendumul? Putem obtine un raspuns scurt, va rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre casatoria dintre homosexuali?”, a insistat un Remus Cernea al cunoscutei televiziuni de stiri.

Si Pro Tv varsa lacrimi pentru LGBT

Jale mare si in Pro Tv zilele astea! Pe masura ce se apropie referendumul, propaganda antiromaneasca atinge paroxismul, nu se mai gasesc exemple care sa-i lamureasca pe telespectatori ca nu merita sa iasa din case pe 6 si 7. Pentru cine s-o faca, zic scribii din Pache Protopopescu, pentru femeile batute pe motiv ca isi insala sotii, pentru tatii alcoolisti si violenti? Neah, e o curvasarie generala in toate casele din Romania, mai bine stati deoparte, dragi privitori cu creierele spalate, ar suna cel mai potrivit promo. Daca doar Pro Tv s-ar erija in aparatoarea diversitatii, n-ar fi o asa mare problema, insa piata media propune si alte nume „grele” pe lista avocatilor, ce ne vine greu sa credem ca pledeaza pro bono. De unde si pana unde atata inversunare impotriva ideii de familie traditionala?

Ce deranjeaza este minciuna conform careia Romania s-ar face de ras in Uniunea Europeana prin acest referendum. Nimic mai fals, caci sunt deja 15 state care recunosc constitutional actul casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie! Curat traditional, nu?! Iar Romania e doar ultima tara trecuta pe o lista destul de lunga de state care au organizat un referendum fix pe aceasta tema, a legalizarii (sau nu) casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Are rost sa prezentam rezultatele? Iar s-ar inunda Pro Tv-ul de atatea lacrimi…

author avatar
Nicholas Cezar
2.053 afisari

6 COMENTARII

  1. Noua marota globala, deci si preocuparea de capatai a „capatuitilor” de a Bruxelles e politica transgender si guvernantii ar trebui sa stie asta. Ai niste coordonate, trangender, corectitudinea politica (in general), Bigpharma si „interesul global” (adica, tu ai resursele, noi oferim exploatarea si valorificarea!) si prin astea trebuie sa te strecori ca sa asiguri supravietuirea poporului tau, daca esti patriot si te intereseaza. Daca, nu, Ciolos…

  2. Idiotii astia, care fac „boicot” pe ceva ce n-au inteles, nu sunt tot aia manati de Chirila in concertele platite de Nastase, in 2003, sa voteze Constitutia, ca „scapa de armata”?! Nu iese si Firea cu niste concerte platite de primarie (altele) si Becali cu niste sponsorizari, ca sa-i vedem si noi pe „toleranti” cum isi abandoneaza „iubirea”? Cand am zis ca Romania e tara paradoxului si a oximoronului?! Pai, cum, naiba,incalc drepturile omului daca nu vreau sa vad doi neni intrand in biserica, unul cu voal de mireasa (ca simtul ridicolului, al sacrilegiului, al esteticii…), dar nu e nicio incalcare a dreptului de om cand fac campanie (impotriva Constitutiei), sa-i ostracizez, pe viata, pe niste oameni care au avut ghinionul sa fie „prinsi” de sistemul juridic?! De fapt, la noi se poate si sa fii notoriu dependent si sa dai concerte platite de ANA si de ONG-uri antidrog, la care, concerte, sa se vanda „apa scumpa” si tigari „adevarate”….Cum ziceam…

  3. De ce acest referendum.

    Statutul corect al căsătoriei ca mod de întemeiere a familiei, nu aparține tradiției, religiei, statului, unei comunități, etc., ci este descoperit prin Creație, așa cum utilizatorului unui produs îi este dat de producător (creator) instrucțiunile de folosire.
    Creația este știința desăvârșită pe care noi ne străduim să o înțelegem prin diferite studii științifice.
    Evoluționismul ca simplă teorie umană nu a dovedit nimic, doar că a furat știința din creație, a pervertit-o în direcția dorită, și îi vedem consecințele,
    O lume evoluționistă cu tot derapajul ei, trebuie să își cultive formele ei statutare, fără a leza formele creaționiste numite și tradiționale,
    Statele a căror populație a abdicat de la creaționism nu s-au simțit lezate, dar pentru cei ce susțin ca baze a existenței creația, prin religie de fapt luând cunoștință de aceasta, ne simțim lezați.
    Toleranța nu impune regulile unui grup și acceptarea nu validează. Timpul este cel ce a validat până acum ceea ce vrem să redefinim.
    Toate marile civilizații în decursul istoriei atingând un apogeu al dezvoltării au sfârșit în decădere morală..
    În concluzie, căsătoria, actul care sta la baza întemeierii unei familii, este un ”Brand” al creației instituit de Creator, după ”regulile” celui care a creat-o, iar orice altă formă omenească de uniune sau altceva, distinct girată de filozofii de altă natură, trebuie disociată de căsătorie, ca forma de întemeiere a familiei, pentru a nu leza termenul inițial.
    Avem precedentul acceptării folosirii termenului de Rom pentru o comunitate, și confuzia creată prin asociere Rom / Român
    Lezarea termenului de căsătorie care exprima puritate, prin constituirea unei familii dintre un bărbat și o femeie, având acea consolidare indestructibilă, extinsă apoi ca termen de comparație a unității în multe domenii este benefică și împlinitoare în viață, în contextul în care îndeplinește modul cum a fost concepută de Creator.
    Orice rabat sau abdicare are repercursiuni negative asupra vieții,
    În contextul în care conceptul de familie este pervertit tot mai mult, sunt necesare corecții, pentru a nu exista confuzii și denaturări, de la valorile inițiale,
    Desigur în patima lor, pe care cu durere pentru ei o tolerăm, au tot dreptul de a ași duce existența folosind alți termeni, creând o legislație specifică , fără a leza valorile celeilalte părți.
    Poziția opozantă vine tocmai din lezarea valorilor celeilalte părți, și nu din intoleranță homo fobie s-au orice altceva.

  4. In Turcia , homosexualitatea este legala din 1858 . In Uniunea Sovietica , homosexualitatea A FOST DECRIMINALIZATA dupa revolutia bolsevicilor din 1917 , insa a fost din nou pedepsita dupa moartea lui Lenin . Dupa cel de-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL , INTREGUL BLOC EUROPEAN ESTIC CONDAMNA HOMOSEXUALITATEA DUPA MODELUL RUSIEI . Tarile din Europa care interzic prin constitutie casatoria intre persoane de acelasi sex sunt in numar de 12 ( BULGARIA /1991, LITUANIA / 1992 , BELARUS si REPUBLICA MOLDOVA / 1994 , UCRAINA 1996 , POLONIA 1997 , LETONIA si SERBIA / 2OO6 , MUNTENEGRU /2OO7 , UNGARIA / 2O12 , CROATIA / 2O13 , SLOVACIA/2O14 . IN 2O17 SLOVENIA LEGALIZEAZA CASATORIA INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX DAR ADOPTIILE SUNT INTERZISE .

  5. Iisus a venit la timo într-o lume plina de crime si sodomie. Crime ce se facea mai des ca bautul apei iar sodomia era ceva comun in Egiptul antic, Grecia antica sau Roma antica. Traian ca ex cuceritorul Daciei sufetea de 2 afecțiuni psihice 1 era aplecatea spre barbati, ca barbat insurat asta insemna ilegalitate in Roma antica, dar si parafilia pedofiliei cu alte cuvinte ai placeau baieteii, senatorii romani razand mereu de el. Evolutionist astfel de devieri pot duce la moarte sau sinucidere, George Michael sau Fredie Mercury sunt marcante. Nu poti trai neimpartasind ceva neimpartasit. Multi trani se sinucid cand spre maturitatesau batranete constata ca sunt ce nu trebuie. Creationist Tatal Lui Iisus cand făurit lumea in geneza a facut pe robul Adam si din coasta-i pe roaba Eva, adica nu a gandit din coasta din iubire ? sa faca pe robul Adamsky sa traiasca impreuna… Mai tarziu din iubire Dumnezeu a intrupat in corpul Fecioarei Maria si nu corpul ficiorului Gheorghiță, pruncul salvator , din dragoste pt noi. Sodomia deci si homosexualitatea in antichitate erau pedepsite prin moarte cu lovirea de pietr la iudei . Cand fariseii aduc o adulteria prinsa prostotuind e adusa in fata Salvatorului. Iisud trage linie iar ei intind mana sa arunce cu pietre, apoi intra in constiinta fiecaruia si ai arata pacatul. Pe rand arunca piatra si fug rușinați ascuzand parca păcatul sa nu auda careva sa file pietruiti.Sa nu credeti ca nu aruncau piatra… Femeia e intrebata, Femeie unde sunt parasii tai? Se uita si nu mai era 1.Incepe sa planga deja se mantuise. – Atunci zice Mantuitorul, daca ei nu-ti gasesc nicio vina? Atunci… Nici Eu nu te gasesc vinovata. Du-te in pace si sa nu mai pacatuiesti. Acelasi lucru al zic si eu la 2000 de ani acestor oameni care pacatuiesc. Daca nu va gasesc o vina incercati genetic sa fiti ce ati fost făcuți sa fiti, gasiti va perechea imperecheati va faceti copii si mosteniti pământul, pentru ca asta e rostul rostului vostru si moral si sufletesc si genetic si evolutionist si creationist. Nu incercati sa rupeti coarda moralitatii ce poate naste un păcat ce nu stiu daca Salvatorul nostru poate trece de el. O sa votez da.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger