AcasăNewsFamilia Middleton a dat de cheag!

Familia Middleton a dat de cheag!

Cel mai indragit cantaret pop al Marii Britanii, Justin Bieber, fan infocat al Pippei Middleton, a semnat un contract exclusiv cu revista ei online.

Posteriorul Pippei Middleton, etalat la nunta regala, va aduce milioane de lire

Justin Bieber, pustiul de 17 ani care e o adevarata industrie de facut bani, a laudat-o pe Pippa pe Twitter catre cele zece milioane de fani. El a fost impresionat, ca o lume intreaga, de ceea ce a fost numit „efectul Pippa”, adica posteriorul domnisoarei de onoare de la nunta regala britanica. Iata ca impresia prinde contur, iar pustiul multimilionar a semnat un contract exclusiv cu compania familiei Middleton, „Party Pieces”, pentru a vinde online „produse Bieber”.

Milioane de fani, milioane de lire

Justin Bieber, care are milioane de fani, s-a declarat fan al Pippei

Expertii considera ca acest contract va aduce familiei milioane de lire, mai ales prin revista online condusa de Pippa, „Party Times”. Aceasta anunta intelegerea sub titlul „Am luat febra Bieber”! Nu se stie care pe care va promova mai bine, Pippa devenind efectiv o vedeta internationala de la nunta surorii ei, cautata de directorii de marketing. Numai ca tanara de 27 de ani trebuie sa aiba mare grija ce contracte va accepta, ca sa nu se faca aluzie la viitoarea regina a Angliei, Kate! Produsele Bieber includ tricouri cu chipul lui, bratari, coliere, baloane, cesti etc, la preturi foarte accesibile. Numai ca la milioanele de fani ai lui Bieber, o lira se transforma in milioane.

 

author avatar
eNational
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger