AcasăNewsFamilia lui Hodorkovski, Craciun fericit la Berlin

Familia lui Hodorkovski, Craciun fericit la Berlin

Hodorkovski a scapat ca din pusca din inchisoare si din Rusia

Imediat ce a fost eliberat din inchisoare, printr-un decret semnat de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Mihail Hodorkovski s-a suit direct in avion, spre Berlin. L-au urmat si parintii sai.

Hodorkovski a scapat ca din pusca din inchisoare si din Rusia

La Berlin, Hodorkovski a fost asteptat de fiul sau cel mare, Pavel, care a venit special pentru el, de la New York. Fostul magnat al petrolului a facut zece ani de inchisoare pentru ca a uitat ca face parte din echipa de „miliardari de carton”, care trebuia sa preia toate valorile partidului comunist, sa le spele, sa le exporte, apoi sa le importe inmiite.

Uitand de ce s-a ales cu o halca din petrolul national, Hodorkovski a cooperat pe ascuns cu British Petroleum, caruia i-ar fi dat pleasca actiunile majoritare, şi a inceput sa critice Kremlinul.

Parintii lui Hodorkovski s-au dus sa-l imbratiseze la Berlin

Intru aducere aminte si aviz altor amatori din gasca miliardarilor facuti peste noapte, Mihail Hodorkovski a fost bagat la zdup. Acum, Putin s-a milostivit si l-a eliberat, iar de Craciun va fi impreuna cu intreaga familie, la Berlin.

De la Kremlin, mesajul de sarbatori este ca se poate oricand intoarce in tara. „Este liber sa se întoarca in Rusia. Absolut”, a declarat Dmitri Peskov, purtator de cuvant. Peskov a tinut sa precizeze ca Hodorkovski i-a scris doua scrisori lui Putin: una scurta, oficiala, si una lunga,  mai personala. Momentan, nu a vrut sa dea detalii despre cea lunga si personala, dar, daca Hodorkovski nu va fi cuminte, cine stie?!

author avatar
Adina Mutar
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger