AcasăNewsFamilia lui Cotabita cere discretie

Familia lui Cotabita cere discretie

Desi admiratorii au aflat cu groaza prin ce momente grele trece artistul si si-ar dori sa afle cate mai multe informatii despre starea cantaretului, rudele lui Gabriel Cotabita le-au solicitat medicilor sa nu faca publice date din dosarul medical al interpretului devenit pacient.

„In acest moment va putem confirma ca domnul Cotabita se afla internat la noi in spital, in Unitatea Terapie Intensiva -Coronariene”, a precizat un reprezentant al Spitalului Floreasca, in cursul dupa-amiezei.

Medicul nu a oferit mai multe date despre starea solistului trupei VH2, respectand dorinta apropiatilor acestuia, care au facut apel la discretie, in aceste momente delicate pentru Cotabita si rudele sale. „Deoarece familia si-a exprimat dorinta de a nu furnizate niciun fel de date medicale, rugamintea este sa luati legatura cu familia pentru a afla alte date despre dumnealui”, a incheiat medicul scurta precizare cu privire la situatia lui Gabriel Cotabita, punand accent pe faptul ca aceasta va fi singura declaratie oficiala din partea reprezentantilor unitatii medicale situate in centrul Capitalei.

Va amintim ca solistului i s-a facut rau, in timp ce se afla intr-un hotel din Capitala. A primit ajutor din partea medicilor de la Salvare, care l-au resuscitat inainte de a fi dus, de urgenta, la Floreasca. Din primele date, se pare ca solistul ar fi suferit un stop-cardiac. Alaturi de artist se afla, la spital, cele trei fete ale sale, care asteapta vesti bune de la medici.

337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger