AcasăNewsFamilia iubitei lui Andrei Nastase, ridicata de Politie

Familia iubitei lui Andrei Nastase, ridicata de Politie

Tatal, mama si iubita lui Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, au fost ridicati, ieri, de Politie intr-un dosar de evaziune fiscala.

Andrei Nastase si Bianca Ciuvat trec din nou prin momente grele

George Ciuvat este acuzat ca ar fi prejudiciat statul cu aproximativ doua milioane de lei. In acest caz, procurorii au facut 12 perchezitii acasa, la firma si la punctele de lucru ale societatii de paza si protectie.

12 perchezitii

George Ciuvat, tatal iubitei lui Andrei Nastase, este un cunoscut om de afaceri din Bucuresti. El a fost luat de politisti de acasa pentru a da declaratii intr-un dosar de evaziune fiscala. Prejudiciul este estimat la aproximativ doua milioane de lei. Anchetatorii au perchezitionat locuinta omului de afaceri. De acolo au confiscat cateva arme de vanatoare si mai multe documente. Conform unor surse judiciare, Ciuvat si sotia lui ar fi suspectati de procurori ca, intre 2007 si 2012, ar fi folosit documente false si inregistrari contabile fictive, pentru a scapa de plata impozitelor, la firma de paza Invest Securitys Services pe care o detin. In acelasi dosar, politistii au facut ieri 12 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Arges, la adrese si puncte de lucru ale firmei lui Ciuvat. 22 de persoane au fost duse in final la audieri. Printre ele se afla si iubita lui Andrei Nastase, Bianca. Cei doi sunt impreuna de 4 ani.

author avatar
Nicole Ionescu
3.059 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger