AcasăNewsFamilia elevului ucis la Targoviste: Nenorocitul ala ne-a distrus pe toti! Atat...

Familia elevului ucis la Targoviste: Nenorocitul ala ne-a distrus pe toti! Atat a costa viata lui Alex, 50 de lei?! (VIDEO)

Moartea elevului Alexandru Andrei Stefan, din Targoviste, injunghiat in gat, a lasat un gol imens in sufletul parintilor care a trebuit sa-si ingroape copilul de 15 ani.

Tatal baiatului ucis crede ca a avut un copil special a carui soarta a fost pecetluita inca de la botez: “Duhovnicul nostru ne-a spus ca Alexandru o sa ajunga un om mare… L-am chemat si acum. Cand Alexandru a fost botezat, in momentul cand a fost bagat in cristelnita, a murit bunica mea, un alt semn ca acest copil avea  ceva special”.

Matusa elevului, indurerata de moartea nepotului, vrea ca asasinul sa plateasca cu viata pentru fapta sa. “Alexandru a fost un copil exemplar. Criminalul trebuia sa moara si Alexandru sa traiasca. Si eu am copii si imi este teama sa-i mai trimit la scoala. Nenorocitul acela ne-a distrus pe toti… suntem terminati. Moarte pentru moarte, asa trebuie pedepsit. Atat a costat viata lui Alexandru, 50 de lei? Asa am auzit si noi. Noi asa credem ca totul a fost aranjat… Sa stea politia pe strada, sa le asigure paza, ajungem sa tinem copiii acasa fara scoala”, a afirmat matusa baiatului.

Parintii lui Alexandru mai au un baietel de zece ani care sufera de o boala grava, pentru care vor trebui sa mearga mai departe si sa lupte sa se faca dreptate.

[youtube]0ZCp7HZwqlQ[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.073 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger