AcasăNewsFamilia Aurei Ion, la pamant: “Sotia mea se tot uita pe geam...

Familia Aurei Ion, la pamant: “Sotia mea se tot uita pe geam dupa Aura, sa vada daca vine”

Toti cei care au cunoscut-o pe Aura ion, sau doar au aflat povestea de la televizor, sunt indignati de moartea cumplita a acesteia. Familia tinerei rezidente, insa, este efectiv distrusa, iar tatal fetei este convins ca se putea face ceva mai mult pentru ea.

Valentin Ion, tatal studentei care a murit luni in accidentul aviatic din Apuseni, in care si-a pierdut viata si Adrian Iovan, este distrus si revoltat de incompetenta autoritatilor.

“Nu am cuvinte, numai in locul meu sa nu fii. Sotia mea e terminata, nu mai poate, se tot uita pe geam dupa Aura, sa vada daca vine. Nu se poate asa ceva, nu trebuia sa se intample. Trebuie sa se faca ceva sa nu mai moara alti copii. Daca era fiu de ministru sau alt om important, era armata in munti si toti cei care puteau sa o salveze, toti se duceau imediat. Pentru fata mea nu s-a facut asta. Era doar o studenta fara nume, nu a avut nume pana in ultimul moment.

Nu am vazut ce s-a intamplat la Aviatorilor, nu am avut putere sa ma uit (la televizor, n.r.) trei zile”, a spus tatal Aureliei, Valentin Ion, pentru ProTV.

Cititi si:

Pilotul Adrian Iovan si studenta, in varsta de 23 de ani, Aurelia Ion, si-au pierdut viata luni seara intr-un tragic accident aviatic ce a avut loc in Muntii Apuseni. Un avion de mici dimensiuni transporta un echipaj medical de la Bucuresti la Oradea pentru a preleva mai multe organe ce aveau sa fie transplantate unor bolnavi din Capitala. Din pacate, avionul a intampinat ceva probleme, iar pilotul Adrian Iovan, aflat la mansa avionului, s-a vazut nevoit sa aterizeze fortat. Aterizarea a avut loc intr-o padure din Muntii Apuseni, fapt pentru care aparatul de zbor a fost rupt in mai multe bucati. Doar cinci din cei sapte pasageri au supravietuit.

Cititi si:

Foto: Pro TV

author avatar
Alina Costache
849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger