AcasăNewsFalsul Trump, mai popular decat originalul

Falsul Trump, mai popular decat originalul

La New York, o sosie a magnatului , acompaniata de tinere in bikini in culorile steagului american, pe care le pipaia de zor, a provocat agitatie mare in fata Trump Tower.

Candidatul republican a devenit primadona unei expozitii foto

Multime, politie, busculada, marti, in fata Turnului Trump. In realitate, a fost vorba de un happening pentru lansarea unei expozitii a artistei britanice Alison Jackson. Aceasta a devenit celebra folosind, in fotografiile sale, imagini ale unor celebritati incarnate de sosii, in scene insolite sau imaginare. Spre exemplu: Marilyn Monroe dezbracandu-se in fata lui  John Fitzgerald Kennedy, regina Elisabeta spaland vase, Barack Obama cu un trabuc in gura. Pentru a-si promova expozitia ”Private”, la galeria HG Contemporary din New York, artista a apelat la o sosie a lui Trump, cel real facand parte din fotografiile expuse pe tema cultului celebritatilor. ”Trump” s-a deplasat de la Trump International Hotel and Tower catre sud-vestul Central Park, pentru a ajunge, intr-o masina decapotabila, in fata Trump Tower, pe Fifth Avenue, cartierul general de campanie al republicanului. Pe drum, a fost interceptat si de politie. La sosirea sa furtunoasa, zece tinere femei, in bikini si pe tocuri, s-au aruncat asupra sa agitand pancarte pe care scrie ”I am not a slut”, ”Grab America by the pussy” si  „Don’t touch our bodies!” O lovitura de imagine pentru Alison Jackson, multimea dand navala pentru a face un selfie cu sosia lui Pipaila.

Donald voteaza cu Hillary Clinton

Trump. Donald L. Trump, cunoscut in presa americana drept ”al doilea Donald Trump”, a dat fiori  Americii cu acest anunt. De data aceasta nu este vorba de o sosie, ci de directorul Institutului de Oncologie Inova Dwight and Martha Schar Cancer din Virginia. Donald L. Trump a anuntat la CNN ca o va vota pe Hillary din cauza ”personalitatii dezagreabile” a candidatului republican, omonimul sau Donald Trump, si a retoricii sale. ”Nu are principii, are discurs ostil, deplasat,  care instiga la excese”, a estimat oncologul, declarand ca este adeptul ”empatiei, tolerantei si a politicii progresiste”  pe care a sustinut-o Obama si vrea sa o continue Hillary Clinton.

Doamna nu sta bine cu capul

Printre cele 50.000 e-mailuri piratate ale lui Johnb Podesta, directorul de campanie a fostei Prime Doamne, WikiLeaks dezvaluie ceea ce pretinde a fi noi informatii despre sanatatea doamnei Clinton. Astfel, a facut publica o scrisoare a asistentei si consilierei politice a lui Hillary Clinton, Huma Abedin, in care este luata in discutie chestiunea problemelor de memorie ale lui Hillary. ”Ar trebui sa foloseasca mai multe pos-it-uri, nu-i merge capul inca bine”, se arata in document. Acest mesaj, trimis in 21 aprilie 2015, fusese adresat partizanilor din tabara candidatei democrate, in special viitorului sau director de campanie (si consilier al lui Obama), John Podesta. In septembrie, Podesta a intrebat-o pe Jennifer Palmieri, atasat de presa al statului major al doamnei Clinton, despre starea de sanatate a acesteia. Detractorii lui Hillary nu au ezitat sa vorbeasca despre Parkinson, epilepsie, tulburari neurologice, facand legatura cu comotia cerebrala pe care a suferit-o doamna Clinton in 2012.

author avatar
Tudor Borcea
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger