AcasăNewsFalca: "Am fost contactat de liberali pentru o dreapta puternica!"

Falca: „Am fost contactat de liberali pentru o dreapta puternica!”

Gheorghe Falca

Secretarul executiv al PDL Gheorghe Falca a declarat, joi, la Antena 3, ca a fost „contactat pentru o dreapta puternica”, mentionand ca liberalii cu care a vorbit i-au spus ca nu au incredere in PSD.

Gheorghe Falca

Intrebat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 pe subiectul ridicarii de catre politistii judiciari a unor documente de la Primaria Arad, despre informatiile potrivit carora s-ar pregati plecarea sa din PDL, Falca a raspuns ca a fost contactat „pentru o dreapta puternica”.

„Colegii liberali care au vorbit cu noi nu au incredere in PSD„, a spus Falca, mentionand ca nu doreste sa ofere numele celor cu care au vorbit. El a mai spus ca nu primarii fac o dreapta puternica. Intrebat daca este de partea lui Boc sau de partea lui Blaga in PDL, Falca a spus ca nu face o astfel de impartire. Finul presedintelui a mentionat ca atat Boc, cat si Blaga, trebuie sa contribuie la succesul partidului.

Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

Presa a relatat ca si alti lideri sau reprezentanti locali ai partidului isi pregatesc plecarea din formatiune.

author avatar
Ciprian Purice
478 afisari

1 COMENTARIU

  1. ..trageati-as o stinga-n falca draga domnule…..asta asa de contracarare ,adica de echilibru vreau sa zic!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger