AcasăNewsFactură IMENSĂ la curent, pentru o familie din Sibiu: „Facem credit la...

Factură IMENSĂ la curent, pentru o familie din Sibiu: „Facem credit la bancă pentru ea”

facturaÎn ce condiții furnizorul tău de energie electrică îți dă bani înapoi. Scrie și pe factură!

O familie din județul Sibiu, care locuiește într-o casă cu două etaje, a primit în luna iulie o factură la energia electrică de aproape 33.000 de lei.

Acum, membrii săi sunt nevoiți să facă un credit bancar pentru a putea plăti factura uriașă, informează publicația locală Ora de Sibiu.

32.836 de lei după o regularizare de 4 ani

Sibienii au de plătit mai exact 32.836 de lei la energia electrică, sumă ce reprezintă o regularizare de patru ani.

Citirea nu s-a mai făcut din mai 2019, pe motiv că furnizorul „nu are cititori”, iar compania a calculat consumul de energie cu tariful actual. Potrivit sursei citate, proprietarii au achitat facturi lunare cu sume cuprinse între 200 și 800 de lei.

Familia ia în calcul să facă un împrumut bancar pentru a putea plăti suma exorbitantă. „Noi acum trebuie să facem un credit la bancă pentru această factură, care după spusele lor ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta, tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul în funcție de tariful de astăzi”, spune Cristina Deac.

Singura soluție primită de la Electrica a fost să plătească jumătate de sumă, iar mai apoi eșalonat.

author avatar
Andreea Vlad
745 afisari

5 COMENTARII

  1. Unde nu-i cap ,vai de buzunare Ei n-au mai aruncat din cand in cand un ochi pe cadranul contorului sa vada cati kwh au consumat ,sa poata lua masuri de reducere ?
    In urma cu vro 20 de ani aveam un contor din ala clasic ce inregistreaza 1kwh la 480 de rotatii ,s-a nimerit sa observ chiar momentul cand o rotita s-a schimbat gresit tocmai aia din dreptul miilor incasandu-ma cu 1000 kwh in plus dintr-un foc .Mi-a venit o factura imensa am mers cu ea la directorul IRE i-am explicat ,m-a crezut si mi-a schimbat contorul ,platind doar pausal in luna aceea .

  2. serios? faceti credit?! apoi, daca sunteti batuti in cap si adepti ai sclavagismului de tip nou, faceti credit.
    atata puteti, atata faceti. cu 30 jdemii de lei ati putea sa faceti investitii in locuinta, in educatie, calatoriti si prin lume, ramaneti si cu amintiri frumoase, imbunatatindu-va si nivelul de trai. cum sa mergi sa platesti cand este evident ca se face o manareala din pix pt.a va jecmani, iar voi luati pozitia ghiocelului?
    acceptati regularizari pe ultimii doi ani, o sa fiti regulati pe 4!
    acceptati sa fiti regularizati pe 4, o sa va reguleze si pe ultimii 8 ani si tot asa, ca boii care stau cu capul plecat si trag la jug pt.boieri!
    apoi cum, voi in ultimii 4 ani nu v-ati platit consumul? cum adica regularizare pe ultimii doi ani sau 4 ani?!
    complet A B U Z I V !!!
    ce n-ati inteles voi, ca in unire sta puterea.
    demos si cratos, apoi sa vedem si puterea in mana celor multi si batjocoriti…nu cumva puterea celor multi poate zdrobi hotia celor putini ?
    dupa cum zice si simona halep, ”vine o vreme cand…”
    cati sunt in tara cu facturi abuzive?! foarte multi. DE CE?
    daca astia foarte multi s-ar apuca de facut ordine in fiecare directorat care conduce aceste unitati publice sau private de jecmanit lumea,…sa vedeti cum se dezumfla facturile!
    dar ordine, ordine, nu abureala cu lozinci si pancarde care nu misca pe nimeni.

  3. sa vedeti cum or sa vi se umfle venele cand ”VOR DESCOPERI” ca si impozitele ar fi trebuit regularizate in ultimii patru ani, de exemplu.
    si cand veti fi regularizati si cu noile facturi la proprietati.
    de fapt, acesta este scopul: sa beleasca lumea de bani si sa aduca lumea la momentul in care sa nu mai poata sa-si sustina plata facturilor si impozitelor pt.ca in final sa fie atins scopul de a nu mai detine nimic si de a fi fericit cu firmiturile cu care vei fi miluit de un sistem ocult si antihristic.
    pas cu pas se intampla acest fenomen si voi dormiti pe voi.
    somn usor, atunci, faceti credite si platiti. la un moment dat, nu va vor mai ajunge nici creditele pt.a plati.
    toate sistemele dictatoriale care s-au instalat au lovit in: proprietate, hrana si venituri.
    va convine asa?

  4. au stat 4 ani fara sa stie nimic , sibieni cu k kt in loc de creier , sa plateasca daca-s prosti .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger