AcasăNewsFactură gigantică la o biserică din Cluj. Preotul a rămas fără cuvinte!

Factură gigantică la o biserică din Cluj. Preotul a rămas fără cuvinte!

facturaFactură gigantică la o biserică din Cluj. Preotul a rămas fără cuvinte!

O biserică de cartier din Cluj-Napoca a primit o factură uriașă la gaze pe luna ianuarie. Dezvăluirea a fost făcută chiar de preotul lăcașului de cult.

Preotul bisericii a rămas fără cuvinte când a văzut cât este de achitat la gaze naturale.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Cismaș a dezvăluit că factura pentru consumul de gaze pentru luna ianuarie a fost de 32.714 lei, potrivit cluj24.ro.

Doar 16 grade sunt în biserică

Acesta o numește ”făcătură” și spune că a rămas fără cuvinte când a văzut suma de achitat, dat fiind faptul că în interiorul bisericii nu este o temperatură prea ridicată, ba dimpotrivă.

„A venit făcătura la gaz. Nu ar mai fi multe de zis, pur și simplu sunt fără cuvinte. Tocmai ce am primit factura la gaz, pe luna ianuarie. Din pricina faptului cã de la începutul anului tariful ne-a fost mărit cu 250%, avem de plată suma de 32.714 lei. Asta numai pe luna ianuarie. Baiul și mai mare e că suntem abia în mijlocul iernii.

E mai mult de o mie de lei pe zi. Aș putea să încep să calculez cât plătim pe oră. Să nu creadă cineva că stăm în mânecă scurtă; în biserică sunt 16 grade, cât să ne putem ține slujbele zilnice”, scrie părintele.

author avatar
Andreea Vlad
432 afisari

2 COMENTARII

  1. Ați făcut ziduri cat munții de înalți . Nenorociților . Dumnezeu nu locuiește între ziduri . Da… dacă enoriașii o să vă de-a pomană prosteasca …sa le fie de bine .

  2. Pai parca Biserica Ortodoxa Romana avea afaceri si proprietati de miliarde de euro pe an,acum va plangeti ca nu aveti de unde plati un fleac de 3000 de euro?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger