AcasăNewsFacebook-ul devine maciuca politica

Facebook-ul devine maciuca politica

Gabriela Firea isi taraste in instanta toti adversarii

Gabriela Firea l-a dat in judecata pe un consilier liberal care s-a intrebat pe Facebook, dupa o discutie in contradictoriu purtata in CGMB, ce o fi fumat primarul general.

Gabriela Firea isi taraste in instanta toti adversarii

Pe scurt, Firea considera ca i-a fost afectata reputatia si ii cere consilierului, in instanta, 130.000 de euro ”daune reputationale”. Dincolo de parerile pro si contra uneia sau alteia dintre parti, interesant este ca Facebook-ul incepe sa nu mai fie un ”no man’s land” unde oricine vrea sa injure, sa ameninte sau sa batjocoreasca fara a risca tragerea la raspundere. Gheata a fost sparta nu de Firea, care in mod evident incearca sa foloseasca Facebook-ul pe post de maciuca pentru adversarii sai politici, ci de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care l-a amendat cu 2.000 de lei pe un scriitor clujean, Liviu Andrei, pentru o postare. Iar de aici apare intrebarea: este vorba despre o intrare in normalitate (fiecare trebuie sa fie responsabil de ce spune/scrie) sau de introducerea cenzurii pe retelele de socializare? Grea intrebare, mai ales ca politicienii adora sa se foloseasca de Facebook pe post trambulina politica, dar nu suporta sa fie criticati nici ei si nici institutiile pe care le conduc. Situatie in care solutionarea procesului deschis de Firea va avea o importanta foarte mare, chit ca motivul care sta la baza lui este, in cel mai bun caz, unul pueril.

author avatar
Simona Badulescu
237 afisari

1 COMENTARIU

  1. Domnilor care scriti pe FB nu mai jigniti si injurati ca birjari , daca aveti dovezi combateti cu probe si spuneti-va parerea in mod civilizat. Daca ati ajuns la jigniri si manipulari impotriva unei femei care a fost aleasa de Bucurresteni ca primar al capitalei si vreti compromiterea acesteia e cel mai josnic lucru la care va pretati si meritati cele mai grave pedepse si dispretul intregii societati. Ajunge ca la un momenta va exploadeaza mintea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger