AcasăNewsFacebook pregateste o schimbare radicala

Facebook pregateste o schimbare radicala

Cei peste un miliard de utilizatori ai Facebook-ului vor avea parte, cat de curand, de o schimbare radicala.

Reprezentantii celebrei firme au anuntat ca utilizatorii vor avea un acces sporit la stiri, comparativ cu accesul la mesajele postate de prietenii lor.

Se depun eforturi pentru a creste numarul de stiri din sectiunea „News Feed”, dupa ce ultimele statistici au aratat ca utilizatorilor le place sa citeasca articolele distribuite de Facebook, desi la multe dintre ele ajung intamplator.

In acest sens, AFP anunta ca cei de la Facebook vor sa acorde o atentie deosebita continutului de calitate, dar si frecventei cu care aceste materiale sunt accesate. Utilizatorii de Facebook vor vedea mai des link-urile catre diferite, mai ales daca folosesc telefoanele mobile, Facebook vrand sa se dezvolte pe aceasta directie.

Ultimele cifre arata ca SUA este tara cu cei mai multi utilizatori de Facebook, 64%, iar jumatate dintre americanii care au cont de Facebook au recunoscut ca folosesc celebrul site de socializare pentru a se pune la punct cu informatiile de ultima ora. De asemenea, traficul de pe Facebook catre site-urile de informatii a crescut cu 170% intr-un an.

author avatar
Cristi Ionita
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger