AcasăNewsFacebook, o alta schimbare! Cum ii va afecta pe utilizatori

Facebook, o alta schimbare! Cum ii va afecta pe utilizatori

Facebook face continuu modificari pentru a le face viata mai usoara utilizatorilor sai. Asadar, internautii s-au trezit cu o noua schimbare marti dimineata.

Interfata site-ului de socializare a suferit marti o  noua transformare, astfel ca utilizatorii au mai dat de-o noutate. Dupa schimbarea aplicatiei sale de Messenger pentru Android si iOS, Facebook a mai facut o schimbare si in lista prietenilor. Acum poti vedea ce fel de conexiune folosesc cei din lista ta. Daca sunt de pe telefonul mobil sau daca folosesc un calculator.

Cei conectati prin telefonul mobil au scris in dreptul numelui, specificatia „MOBILE”, in timp ce la ceilalti, care erau conectati prin intermediul computerului, au  mentiunea „WEB”. Cea mai noua caracteristica a fost lansata astazi de Facebook si va permite utilizatorilor sa vada daca prietenii din lista sunt disponibili pe chat de pe web sau de pe mobil. Acest status va fi afisat in casuta de chat, chiar langa nume.

Cea mai recenta schimbare a fost facuta de Facebook saptamana trecuta cand a fost lansata o interfata complet noua atat pentru Android, cat si pentru iOS. Potrivit economica.net, acum pe langa faptul ca poti vedea care sunt prietenii din lista de Facebook ce folosesc Messenger, vei putea trimite mesaje text prin intermediul aplicatiei atat oamenilor care au cont pe Facebook, dar si celor care nu utilizeaza platforma de socializare.

author avatar
Andra Nesu
379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger