AcasăNewsFacebook intra in lupta politica. Cui ii da "Like" ?

Facebook intra in lupta politica. Cui ii da „Like” ?

Reteaua de socializare Facebook intra in politica. Reprezentantii retelei au depus, luni, la Comisia Electorala Federala din SUA, actele necesare infiintarii unui Comitet de Actiune Politica numit FB PAC. Deloc intamplator, Facebook, care a ajuns sa valoreze 100 de miliarde de dolari, a angajat si doi membri ai administratiei Obama.

Asta dupa ce, in iunie, Joe Lockhart, fost secretar de presa la Casa Alba pe perioada lui Bill Clinton, a obtinut o functie importanta in cadrul companiei, vicepresedinte in comunicare. Si Sheryl Sandberg a facut parte din Administratia Clinton, iar biroul Facebook din Washington DC este condus de Joel Kaplan, care a facut parte din administratia fostului presedinte Bush.

„FB PAC va permite angajatilor nostri sa-si faca auzita vocea in cadrul procesului politic, sprijinind candidatii care ne impartasesc valorile si care promoveaza inovatia in economie si o lume mai deschisa si interconectata”, a declarat un purtator de cuvant al retelei sociale, potrivit Huffington Post, citat de ziare.com

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger