AcasăNewsFacebook a picat. Probleme de conectare pentru utilizatorii din Romania

Facebook a picat. Probleme de conectare pentru utilizatorii din Romania

Reteaua de socializare, atat de populara in randul utilizatorilor romani, ca si al internautilor din strainatate, a intampinat probleme, joi. Cel putin in Romania unde, putin dupa ora 11, utilizatorii au constatat ca nu se pot conecta pentru a-si accesa conturile personale.

UPDATE: Situatia s-a remediat, dupa aproximativ 40 de minute de la aparitia problemelor, iar la aceasta ora Facebook-ul functioneaza normal.

In momentul in care incearca sa-si acceseze contul de pe reteaua cu peste un miliard de utilizatori la nivel mondial, dintre ei cateva milioane in Romania, fanii de pe taram mioritic ai acestui tip de comunicare se lovesc de o eroare. Care le da de inteles ca sunt probleme cu Facebook: „Sorry, something went wrong. We’re working on getting this fixed as soon as we can/ Ne pare rau, ceva nu e in regula. Incercam sa rezolvam problema in cel mai scurt timp”.

Asadar, pana la remedierea situatiei, utilizatorii de Facebook din Romania vor mai avea de astepatat pentru a comunica, trimite poze, link-uri si alte informatii catre amicii lor din tara si din strainatate. Reteaua de socializare al carei cofondator este deja cunoscutul programator american Mark Zuckerberg, a implinit, in februarie, 14 ani de existenta.

author avatar
Cristina Stefan
507 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger