AcasăNewsFabulos: A castigat o avere la loto! Reactia ei face inconjurul Internetului!...

Fabulos: A castigat o avere la loto! Reactia ei face inconjurul Internetului! (VIDEO)

A crezut initial ca a castigat doar 40.000 de dolari si era mai mult decat fericita, insa cand a inteles ca suma e cu mult mai mare, nu i-a venit sa creada ca a dat norocul peste ea! A incasat cecul, iar reactia sa… de milioane a facut ca inregistrarea sa devina viral!

„Multumesc, Doamne, Te iubesc! Nu-s beata”, a marturisit femeia, topaind de bucurie. Cand si-a amintit momentul in care a realizat ca a devenit milionara, a izbucnit in lacrimi. Castigatoarea potului de la loteria canadiana, Maria Carreiro, are 51 de ani, locuieste in Toronto impreuna cu sotul, cei trei copii si cei cinci nepoti. Marturisirile ei, in clipa in care a primit cecul de 40 de milioane de dolari fac inconjurul Internetului.

Banii i-au schimbat viata atat ei, cat si familiei. Pana acum Maria si sotul ei au muncit din greu pentru a-si intretine copiii. Dar din suma fabuloasa castigata la loto, femeia, fosta angajata a unei fabrici, spune ca are de gand sa-i ajute pe cei dragi sa duca o viata mai frumoasa. Asta pe langa faptul ca va pleca in Hawaii, intr-o luna de miere cu totul speciala, pe care si-a dorit-o inca de cand s-a casatorit, in urma cu trei decenii!

[youtube]mIhkqXM25sY[/youtube]

396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger