AcasăNewsFabuloasa casa de 12 milioane de dolari a lui Johnny Depp

Fabuloasa casa de 12 milioane de dolari a lui Johnny Depp

Depp si-a cumparat o insula privata in Caraibe platind pe ea peste 3,6 milioane de dolari

Celebrul actor american Johnny Depp a scos la vanzare casa pe care o detine in Los Angeles, estimata la 12,7 milioane de dolari.

Depp si a cumparat o insula privata in Caraibe platind pe ea peste 36 milioane de dolari

Proprietatea spectaculoasa exprima pasiunea actorului pentru arta, printre obiectele decorative numarandu-se o pictura murala semnata de artistii brazilieni gemeni OSGEMOS, care ocupa un perete intreg. Johnny Depp a platit 7,2 milioane pe casa, la momentul achizitiei in 2007.

Plin de bani actorul cheltuie si 2 milioane de dolari pe luna fara sa faca din asta un mod de viata

Fiul unei ospatarite si al unui inginer, Johnny Depp a primit , in 2010, titlul de cel mai bine platit actor de la Hollywood, castigand peste 75 de milioane de dolari.  Nascut in 1963, Johnny Depp a devenit idolul adolescentilor gratie rolului pe care l-a avut in emisiunea 21 Jump Street. La scurt timp insa, tanarul s-a mutat pe marele ecran, cu rolurile din „Eduard, omul foarfeca” si „Ce mananca Gilbert Grape?”. Alte filme de succes ale lui Depp au fost „Sleepy Hollow”, „Charlie si fabrica de ciocolata” si „Piratii din Caraibe”- primele trei filme i-au adus actorului mai mult de 2,7 miliarde de dolari.

author avatar
Catalin Dumitrescu
436 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Ce mănâncă Gilbert Grape”? Se vede că cine a tradus acest titlu nu a văzut filmul şi nu ştie nici limba engleză! What’s Eating Gilbert Grape?- înseamnă *Ce îl frământă pe Gilbert Grape?” sau, cum s-a mai tradus pentru a suna mai bine în limba română, „Necazurile lui Gilbert Grape”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger