AcasăNewsFabrică de parfumuri Chanel, spartă de șase români. Incredibil cum au operat...

Fabrică de parfumuri Chanel, spartă de șase români. Incredibil cum au operat hoții!

romaniFabrică de parfumuri Chanel, spartă de șase români. Incredibil cum au operat hoții!

Șase români au încercat să spargă o fabrică Chanel, de lângă Paris, încercând să fure parfumuri și alte produse cosmetice.

Unul dintre români a fost arestat și condamnat la 6 luni de închisoare, fiind recidivist.

Românii au dat spargerea cu o mașină furată

Cei șase bărbați de origine română au domiciliul într-o tabără din Seine-Saint-Denis, scrie Le Parisien.

După ce au tăiat gardul fabricii, românii ei au intrat în curtea depozitului cu o dubă pe care o furaseră cu doar câteva zile înainte. Au improvizat un sistem de cârlige și pârghii cu ajutorul cărora urmau să tragă din depozit paleții cu cosmetice direct în autovehicul.

După ce au fost descoperiți de către agenții de securitate, unii au reușit să scape sărind gardul, alții cu mașina cu care veniseră la jaf. Doar unul din ei a fost prins la fața locului, Costinel M., în vârstă de 42 de ani, care a și fost arestat.

După o jumătate de oră, a fost prins și Ilie M., în vârstă de 30 de ani, care se afla la volanul unei mașini aflată deja sub supravegherea poliției, într-un alt caz.

Aveau nevoie de paleții de lemn la cules de struguri

În fața instanței, Costinel M. nu a negat fapta, dar a spus că el voia de fapt să fure paleții din lemn, de care avea nevoie la cules de struguri.

Pentru că are deja alte două condamnări pentru furturi comise la Lyon și Montpellier, Costinel M. a fost condamnat, luni, la 6 luni de închisoare.

Ilie M. a fost eliberat, pentru că nu s-au găsit suficiente probe împotriva sa, ceilalți hoți fiind căutați în continuare de poliție.

author avatar
Andreea Vlad