AcasăNewsFabrică de mezeluri de lângă Capitală, închisă temporar de ANPC. Care sunt...

Fabrică de mezeluri de lângă Capitală, închisă temporar de ANPC. Care sunt motivele și ce amenzi s-au dat – FOTO

sursa foto: Facebook/Horia Constantinescu

Un control făcut de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Cnnsumatorilor (ANPC) a fost urmat de măsuri dure din partea oficialilor. S-a întâmplat în județul Ilfov, în apropiere de Capitală.

Acolo unde o fabrică de mezeluri din judeţul Ilfov a fost închisă temporar de comisarii ANPC, după ce au fost găsite mai multe nereguli, potrivit realitatea.net. Printre problemele constatate s-au numărat prezența murdăriei şi a ruginii.

Carne retrasă de la comercializare

sursa foto: realitatea.net

De la preşedintele ANPC, Horia Constantinescu, s-a aflat, miercuri, că echipele de control au verificat mezelăria Matis, potrivit sursei citate. Aceasta e situată în localitatea ilfoveană 1 Decembrie.

“Condiţiile de procesare sunt cele pe care le vedeţi în imagini de la zone cu rugină şi vopsea exfoliată până la depozitarea cărnii în zona de acţiune a unor ventilatoare n igienizate. Acolo unde este murdărie şi rugină cu siguranţă suprafaţa respectivă nu poate fi dezinfectată şi întreţinută corespunzător”, a declarat Horia Constantinescu.

sursa foto: realitatea.net

Comisarii ANPC au retras de la comercializare patru tone de carne şi au închis temporar unitatea pentru producţie, restaurant şi magazin, până la remedierea deficienţelor. Mai mult, reprezentanții ANPC au dat amenzi în valoare de 70.000 de lei.

@horiaconstantinescuanpc

Am aplicat sancțiuni de 70000 RON a fost suspendata activitatea și au fost retrase 4 t de carne în valoare de 62000 RON mulțumim nim celui care ne-a transmis informațiile ce s-au dovedit adevărate!

♬ Creepy Violins – Apollo Nove

 

author avatar
Andrei Coman
550 afisari

2 COMENTARII

  1. Criminali, fabrica de microbi trebuia inchisa definitiv si cladirile arse din temelii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger