AcasăNewsFabrica de IT-sti interlopi de la Externe

Fabrica de IT-sti interlopi de la Externe

Cu greu, autoritatile britanice au reusit, in urma cu ceva vreme, sa descurce incurcatele ite prin care sute de persoane erau transformate peste noapte in rromi. Cei care faceau minunea, in acte doar, bineinteles, obtineau astfel fonduri uriase pentru integrarea proaspetilor tigani.

Consilierul MAE, Gheorghe Răducanu, răspunde de problemele rromilor din străinătate, inclusiv celor care caută soluţii să nu fie expulzaţi din Franţa

Totul cu complicitatea unor functionari englezi corupti si a reprezentantilor unor societati pentru apararea drepturilor rromilor. Povestea pare sa se repete acum in Franta, dar dupa un cu totul alt scenariu, care ar putea dinamita si mai mult relatiile diplomatice oricum tensionate dintre Bucuresti si Paris.

Acoperirea perfecta

Gheorghe Răducanu

Reporterii de investigatii ai „National” au intrat in posesia unor informatii „bomba” despre demararea uneri anchete cu privire la constituirea, de catre importante persoane publice din Romania si Franta, a unei veritabile „fabrici” prin care rromii cu bani care se tem ca vor fi expulzati primesc documentele salvatoare. In fapt, conform surselor noastre, sunt  angajati ca experti in domeniul IT la o prestigioasa companie multinationala. Considerata una dintre cele mai performante societati franceze care ofera servicii de consultanta IT si dezvoltare software, Pentalog a declansat un amplu program de angajare a sute de tineri ingineri romani, facand parte din elita „calculatoristilor”. Pe langa aceste atrageri de personal pe bune, anchetatorii suspecteaza ca s-ar alege cu acte asemanatoare si rromii care platesc bani grei pentru asta, desi ei sunt „specialisti” doar in infractiuni pe taramuri galice.

Cine stie?

Ministrul de Externe Teodor Baconschi s-a trezit cu un nou scandal pe cap

„Monitorizarea” afacerii ar fi fost declansata, conform informatiilor noastre,  dupa ce politistii francezi au inceput sa se cruceasca vazand ca tot mai multi infractori rromi le radeau in nas aratandu-le documente care atestau ca nu sunt interlopi, ci lucreaza cinstit la onorabila firma Pentalog. Si i-au anuntat pe colegii romani. Deocamdata nu este clar daca actele sunt pe bune sau false. Cert este doar ca itele anchetei duc la directorul Pentalog, francezul Frederic Lasnier, si la Gheorghe Raducanu, reprezentantul Forumului European al Rromilor si nomazilor de la Strasbourg. Care este totodata si consilierul ministrului de externe roman Theodor Baconschi tocmai pe problemele rromilor din strainatate.

author avatar
Catalin Tache
3.170 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai fratilor, suntem dati dracu.Noi il pacalim si il insleam si pe dumnezeu maine poimaine.Pai daca reusim sa corupem asa manageri de multinationale, din Franta si Anglia, sa bage aia de acolo capu la cutie si sa recunoasca ca tara lor e RoFranta si RoAnglia. Sunem buni nene buni. In rest numai de bine…..

  2. E trist ca autorul articolului nu s-a obosit sa verifice putin „sursele”, sa arate eventual aceste acte etc. E foarte usor de aruncat ipoteze fara nici un fel de probe. Imaginea unor persoane sau a unor firme e o chestiune foarte importanta, se construieste cu truda, si nu poate fi murdarita intr-un articol de doi bani fara nici o baza concreta. Dar, ma rog, din pacate intra si acest articol in marea categorie a „presei” actuale romanesti, dupa sintagma „loveste si fugi, eventual incaseaza plata”

  3. Acest site este o toaleta publica? Unde as putea sa-mi fac si eu o treaba maro.
    La ce stiri dati, sunteti inconfundabili cu o buda publica ordinara, urat mirositoare in care va faceti nevoile si uitati sa inchideti usa.

    Mizerabililor ciocoflenderi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger