AcasăNewsFabrica Dacia se închide! Lovitură dură pentru angajați, chiar înainte de Paște

Fabrica Dacia se închide! Lovitură dură pentru angajați, chiar înainte de Paște

DaciaFabrica Dacia se închide! Lovitură dură pentru angajați, chiar înainte de Paște

Dacia va opri producția în perioada 13-18 aprilie, interval ce cuprinde și sărbătorile de Paști, ca urmare a crizei cipurilor.

Reprezentanții uzinei de la Mioveni au anunțat că, în această perioadă, vor fi realizate doar activități de mentenanță, iar angajații care rămân acasă vor primi 85% din salarii, dar și tichete de masă.

Angajații, trimiși acasă pentru cinci zile

De asemenea, Dacia Mioveni a anunțat că le va oferi angajaților și o primă de Paște, în valoare de 1.750 de lei.

Viorel Ungureanu, liderul Sindicatului Dacia, a declarat că capacitatea uzinei este de 1.400 de vehicule pe zi și că producția va fi oprită din cauza lipsei componentelor.

„Programul Uzinei Dacia se va opri în perioada 13-18 aprilie. Este legat și de Sărbătorile de Paște. Mai exact, producția se va opri pentru două zile datorită crizei componentelor electronice (…). Cred că pentru luna aprilie, cam atât.Nu știm (n.r. – dacă se va prelungi această perioadă), această situație o vom face lunar. Există la nivel de management de la Dacia o celulă de criză și ne va comunica programul pe fiecare lună. Decât că pentru luna aprilie cele două zile nu au fost acoperite cu piese care beneficiază tot Grupul Renault.

Credeam că în 2023 nu mai avem aceste dificultăți, dar întotdeauna există și situații neprevăzute (…). Cu cât avem oprită producția, problemele sunt și pentru potențialii clienți ai Dacia. Avem foarte multe cereri și, din păcate, nu putem să le onorăm în timpul pe care ni l-am dori, dar să sperăm că poate revenim cu această criză și vom putea tura mai bine în perioada următoare”, a declarat Viorel Ungureanu la B1TV.

author avatar
Andreea Vlad
6.420 afisari

13 COMENTARII

  1. Tu andreea,esti pr0asta ca p000la:
    „Fabrica Dacia se închide! Lovitură dură pentru angajați, chiar înainte de Paște”,le-au dat liber de Paste angajatilor,angajatii se bucura ,sunteti sub orice critica …

    • Bașca prima, Andreea asta este sora in prostie idioata cu vestitul tâmpit Andrei Stefan, irecuperabili amandoi !

      • Tare cred ca e una si aceeasi persoana care scrie articolele. Sub diferite pseudonime, ca National nu-si permite sa plateasca mai multi „jurnalisti”, lucreaza si ei cu materialul clientului.

    • Titlul știrei trebuie să aibă un impact semnificativ, altfel nu o citește nimeni…. Observă și la celelalte titluri

  2. Dacă te iei după titlul acestui rahat de articol faci infarct!…proasta asta care a scris articolul era bună la plăcuțe suedeze, nu la jurnalism…

  3. Ue cu ursuleasa sefa nu mai vor masini ca polueaza,chinezii ca sunt miliarde pot si toti asiaticii,doar europenii sunt defecti la mansarda!!

    • nu e bun petrolul ca sunt acri strugurii…s-au jmekerit arabii vor aur nu mai vor hartii verzi fara numar ca la manele

  4. Andreea Vlad , ai auzit de lopetile lui Alexei Stahanov si Alija Sirotanovic ? Musai sa depasesti norma la articole in detrimentul calitatii ? Titlurile la articole ti le pune Claudia Marcu ?

  5. Pai de ce nu avem cipsuri tovarasi? A, mos Bidon vrea sa cumparati doar din alea Americane si Taiwaneze, ca alea chinezesti ne spioneaza. Americii ii e rusine sa fabrice cipsuri cu usita in dos unde sa se intepe agentiile sa asculte ce face soferul cu amanta sau invers. Timp de 80 de ani masinile au functionat perfect fara cipsuri si alte golaneli electronice. La Dacia din copilarie nu aveam nici incalzire, dar am vazut cu ea toata tara si juma de continent. Acu’ nu se mai poate merge cu masina personala ca polueaza si nu te mai tine punga, Acu’ sunt la moda City break-urile de weekend. Ce vizite la muzee, direct la shopping de tzoale sa ne lasam banii nostri estici direct in buzunarele nesfarsite ale occidentului. Traiasca Stanga Unita Americana!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger