AcasăNewsExploziv: Victor Ponta, boicotat de vicepresedintii PSD!

Exploziv: Victor Ponta, boicotat de vicepresedintii PSD!

REPROS Vicepresedintii PSD sunt deranjati de faptul ca Victor Ponta nu-i consulta inainte de a lua decizii importante

Social-democratii sunt din ce in ce mai nemultumiti de modul in care Victor Ponta gestioneaza partidul. Pe langa numirea lui Ioan Rus in fruntea Ministerului de Interne, considerata o greseala de neiertat, pesedistii sustin ca liderul lor ia decizii de capul lui.

REPROS Vicepresedintii PSD sunt deranjati de faptul ca Victor Ponta nu-i consulta inainte de a lua decizii importante

Vicepresedintii PSD se plang ca Victor Ponta i-a transformat in simpli spectatori, strategia partidului fiind stabilita in cerc restrans. In aceste conditii, o parte dintre ei s-au hotarat sa nu mai participe la sedintele Biroului Permanent National. ”Noi suntem ultimii care aflam ce se petrece  in partid. Comunicarea se face prin mass-media. Asa s-a intamplat cu alianta PSD-UNPR, cu remanierea, cu numirea noilor ministri. Am fost chemati la partid doar ca sa aprobam ce s-a  stabilit fara stirea noastra”, ne-a declarat unul dintre vicepresedinti, care a decis sa rareasca vizitele prin Kiseleff.

Au ajuns la vorba lui Antonescu

Desi sunt fermi convinsi ca mai toate necazurile lor se trag de la Crin Antonescu, pesedistii inclina sa-i dea dreptate acestuia cand vine vorba de comportamentul ezitant al lui Victor Ponta. ”A scaldat-o cu Rus si a transmis semnale cotradictorii. Ulterior,  am luat o decizie in BPN privind mini-recensamantul. Am plecat in teritoriu sa ne facem temele, ca sa aflam a doua zi ca premierul s-a sucit. Nu cred ca e vorba de intimidare, doar ca Ponta lasa impresia ca este usor confuz”, a precizat liderul unui organizatii judetene. In schimb, pesedistii care-l sprijina neconditionat pe Victor Ponta si care fac parte dintr-o alta tabara (blestemul PSD-ului de a fi impartit in bisericute!), sustin ca vicepresedintii care contesta prestatia liderului social-democrati sunt tocmai aceia care nu pun osul la treaba, preferand doar sa dea din gura pe la colturi.

[poll id=”324″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.080 afisari

4 COMENTARII

  1. ZIARUL ESTE BASIST 100 LA 100 ! ADIO NU-L VOI MAI ACCESA NICIODATA ! IMI PARE RAU DE SECUNDELE PIERDUTE !

  2. Nu am intalnit un nume care sa inceapa cu @. Domnule/sau doamna, mai stii altceva? A, ai citit din Patapievici!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger