AcasăNewsExploziv! Avem filmuletul care ii schimba soarta lui Boureanu

Exploziv! Avem filmuletul care ii schimba soarta lui Boureanu

In cadrul ultimului termen de judecata, de pe 11.05.2018, al procesului in care fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de agresarea politistului Andrei Ovidiu, un amanunt exploziv a trecut aproape neobservat.


In fata instantei, Boureanu a precizat ca doreste sa depuna ca proba la dosar un filmulet in care cel ce solicita acum suma de 200.000 de euro drept despagubiri, agentul de la Rutiera Andrei Ovidiu, sicaneaza si intimideaza un alt pasager de pe scaunul din dreapta, sotul unei soferite oprite la un control de rutina.

 

National detine acest filmulet, din inregistrari rezultand faptul ca pasagerul respectiv este mai mult decat civilizat cu politistul Andrei Ovidiu, nu este baut si nu este agresiv.

 

Inregistrarea video surprinde in schimb atitudinea superioara a politistului, mistocara pe alocuri, ba chiar provocatoare la un moment dat.

 

– Domnule politist, v-am mai dat buletinul, de ce vreti sa ma legitimati iar?
Andrei Ovidiu: Vi-l cer si de 200 de ori, asa prevede legea!

 

Acesta este un mic exemplu din schimbul de replici dintre pasager si agentul de la Rutiera, intr-un incident aproape similar cu cel in care a fost implicat Cristian Boureanu.
Din informatiile noastre, acest filmulet se afla – de cel putin 10 zile – si in posesia unei alte redactii media, care i l-ar fi oferit lui Boureanu. Fostul politician, insa, nu a dorit sa-l dea publicitatii, pentru a-l putea folosi ca proba in instanta.
De altfel, si National a luat decizia ca, pana la un verdict dat de judecatorii de la Sectorul 1, sa nu publice continutul filmarii, pentru a nu influenta actul de justitie.

De asemenea, tot in cadrul sedintei de judecata de pe data de 11.05.2018, din discutii a rezultat ca mai exista alte inregistrari, video si audio, in care agentul Andrei Ovidiu are un comportament inacceptabil in raport cu soferii ori pasagerii autovehiculelor oprite in trafic.
In cazul in care detineti aceste filmulete sau inregistrari audio, scrieti-ne pe adresa de email redactia@national.ro

author avatar
Mihai Koblenko
2.373 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger