AcasăNewsExploziile de la Sighetu Marmatiei: Alti doi raniti, operati miercuri

Exploziile de la Sighetu Marmatiei: Alti doi raniti, operati miercuri

La un pas de tragedie: un copil de 4 ani a căzut de la etaj. Salvatorii au intervenit de urgență (foto: buletindecarei.ro)

Doua victime ale exploziilor de la sfarsitul saptamanii trecute, de la Sighetu Marmatiei, vor fi operate miercuri, la Spitalul de Arsi din Capitala, potrivit purtatorului de cuvant al unitatii sanitare, medicul Calin Ciontu.

(foto: buletindecarei.ro)

Marti, alti doi raniti in deflagratiile de la Sighetu Marmatiei au fost supusi unor interventii chirurgicale la aceeasi unitate medicala. Este vorba de unul dintre cei cinci barbati adusi dupa cea de-a doua explozie de la Sighetu Marmatiei si o tanara care a suferit arsuri in prima explozie. Una dintre cele doua persoane este la sectia de Terapie Intensiva, iar cealalta a fost dusa in sectia de Arsuri, a precizat medicul Calin Ciontu, citat de Mediafax.

In cazul reprezentantului firmei de gaze care a suferit arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, prognosticul este in contiuare rezervat, pacientul fiind intubat si ventilat mecanic, a mai explicat Ciontu. „In Clinica de Terapie Intensiva sunt internati angajatul de la societatea de gaze care este in stare foarte grava si doua femei, una dintre ele fiind operata. Ceilalti opt pacienti sunt internati in diverse sectii, unul fiind operat marti, alti doi fiind propusi pentru diverse interventii”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi.

Cincisprezece persoane ranite in exploziile de la Sighetu Marmatiei au fost aduse, duminica, la Bucuresti. La Spitalul de Arsi din Capitala sunt internate sase din cele sapte tinere ranite in urma primei explozii si alti cinci pacienti adusi dupa cea de-a doua explozie, respectiv doi pompieri, doi angajati ai societatii de gaze si notarul care avea biroul deasupra discotecii unde a avut loc explozia sambata noaptea. Ceilalti patru raniti in explozia de la Sighetu Marmatiei, doi politisti, patronul firmei de gaze si una dintre cele sapte fete ranite in discoteca, sunt internati la Spitalul de Urgenta Floreasca.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger