AcasăNewsExplozii in timpul unei manifestatii antiguvernamentale in Thailanda: Zeci de raniti (VIDEO)

Explozii in timpul unei manifestatii antiguvernamentale in Thailanda: Zeci de raniti (VIDEO)

Mai multe persoane care participau la o manifestatie a opozitiei, organizata, duminica, in capitala Thailandei, Bangkok, au ajuns la spital, dupa ce au fost ranite ca urmare a exploziei a doua dispozitive amplasate in zona in care oamenii protestau fata de actualul guvern.

Bubuituri, panica, si urme de sange pe strada. Cel putin 28 de oameni au ajuns pe mana medicilor, dupa ce au cazut victime incidentelor violente din capitala thailandeza. Printre raniti se numara si un ziarist, au anuntat autoritatile locale, citate de CNN.

Delagratiile au avut loc la doar doua zile dupa ce alte dispozitive au sarit in aer, in zona in care erau adunati mai multi protestatari. O persoana a murit si alte cateva zeci au fost ranite. Din imaginile surprinse de martori, se vede cum, odata ce se aude prima bubuitura, mai multe persoane au ajuns pe asfalt, doborate de suflul exploziei.

[youtube]ZmqU1IJI4sw[/youtube]

Sirul protestelor antiguvernamentale, inceput inca din toamna trecuta, continua si dupa ce actualul sef de Guvern a anuntat organizarea unor noi alegeri, in februarie. In ciuda masurii, oamenii cer demisia actualului premier, Yingluck Shinawatra, si inlocuirea sa cu un „consiliu popular”.

[youtube]znO3pH1fgRY[/youtube]

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger