AcasăNewsExplozie urmată de incendiu la internatul unui liceu din țară/Persoane evacuate, o...

Explozie urmată de incendiu la internatul unui liceu din țară/Persoane evacuate, o femeie a suferit un atac de panică

Mobilizare în rândul pompierilor, în seara primei zile de Paști, pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs pe fondul unei deflagrații. Alerta s-a dat de la internatul unui liceu hunedorean.

Totul s-a întâmplat duminică seară, în internatul Liceului Tehnologic din Calan. A fost vorba despre o explozie urmată de un incendiu, cu generare de fum într-o cameră și pe holul clădirii.

După ce au fost anunțați, la 112, despre producerea incidentului, pompierii s-au deplasat în zonă cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară pentru intervenții la înălțime. Totodată, la fața locului au ajuns un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Un pompier voluntar, primul care a acționat pentru stingerea incendiului

Din câte au anunțat reprezentanții ISU Hunedoara, explozia a fost cauzată de acumulările de gaze dintr-o cameră a internatului.

„Din fericire un voluntar ce își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Hunedoara se afla în zonă în momentul producerii incidentului. Acesta a acționat fără să stea pe gânduri, cu un stingător, reușind să lichideze incendiul în faza incipientă”, transmite sursa citată.

O femeie a suferit un atac de panică

Cinci persoane au fost evacuate din interiorul clădirii, iar o femeie, care a suferit un atac de panică, a primit ajutor medical de la echipajul de ambulanță. „La sosirea forțelor, camera și holul internatului erau inundate cu fum, iar pompierii au evacuat 5 persoane din interiorul imobilului.

Proprietara s-a autoevacuat la timp și a primit asistență medicală din partea echipajului SAJ, întrucât a suferit un atac de panică”, conform ISU Hunedoara.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger