AcasăNewsExplozie puternică la Găeşti! Toți locatarii au fost evacuați (VIDEO)

Explozie puternică la Găeşti! Toți locatarii au fost evacuați (VIDEO)

bloculExplozie puternică la Găeşti! Toți locatarii au fost evacuați

Un incident periculos a avut loc, vineri dimineaţă, la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc cu patru etaje din oraşul Găeşti. O persoană a ajuns la spital, cu răni minore.

Detaşamentul Găeşti a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, un SMURD, dar a fost chemată şi o ambulanţă. Potrivit pompierilor, au fost evacuaţi toţi locatarii din bloc, mai exact 38 persoane din 24 apartamente.

Victima, un bărbat de aproximativ 48 ani, a fost preluată de un echipaj SAJ şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ce au anunţat Pompierii?

La locul evenimentului salvatorii găeşteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD.

Pompierii au localizat şi lichidat rapid incendiul, iar pentru siguranţa lor, toţi locatarii imobilului (38 persoane) au fost evacuaţi. În urma producerii deflagraţiei, o persoană a fost rănită (bărbat cca.48 ani), fiind preluată şi transportată la spital de un echipaj de ambulanţă SAJ.

La faţa locului, pe lângă pompieri sunt prezenţi şi reprezentanţi de la companiile de gaze şi electricitate, de la Primăria Găeşti şi Inspectoratul de Stat în Construcţii, unde se fac cercetări pentru evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei probabile a producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al ISU Dâmboviţa.

Pompierii au lichidat rapid incendiul

Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul și i-au evacuat pe cei 38 de locatari ai imobilului. Un bărbat de circa 48 de ani a fost rănit în urma deflagrației și a fost transportat la spital de o Ambulanță SAJ Dâmbovița.

author avatar
Andrei Ștefan