AcasăNewsExplozie puternica intr-un bloc din Brasov: o locatara ranita si 12 garsoniere...

Explozie puternica intr-un bloc din Brasov: o locatara ranita si 12 garsoniere afectate!

O bubuitura produsa la primele ore ale zilei de luni a sadit groaza in randul oamenilor aflati intr-un bloc din Brasov. O femeie care locuia intr-o garsoniera din imobilul respectiv a fost ranita in urma exploziei care a afectat nu mai putin de 12 locuinte.

Deflagratia, cauzata, cel mai probabil de o acumulare de gaze provenite de la o butelie, a avut loc in jurul orei 9, potrivit monitorulexpres.ro. Explozia a provocat pagube insemnate in garsoniera de la etajul patru al blocului in care locuia femeia care a ajuns la spital, cu arsuri pe o treime din suprafata corpului. Speriati, vecinii victimei au sunat la 112, cerand ajutorul medicilor.

La blocul respectiv au ajuns de urgenta medicii de la ambulanta, care au preluat locatara ranita, dar si pompierii, care au evacuat locatarii, pana cand vor fi finalizate verificarile care sa excluda orice urma de pericol. Din fericire, niciun alt locatar nu a avut de suferit de pe urma accidentului, insa suflul exploziei a afectat, 12 garsoniere din imobilul respectiv.

Sursa foto: brasov.net

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger