AcasăNewsExplozie puternica in capitala franceza (VIDEO)

Explozie puternica in capitala franceza (VIDEO)

O deflagratie de proportii – care s-a soldat cu raniti, dar si pagube material semnificative- a tulburat linistea unei comunitati pariziene. Din cate se pare, nu se pune problema unui atac, ci a unui incident neprevazut si cu totul nedorit aparut in incinta unei cladiri de locuinte.

Din informatiile existente pana la acest moment, nu mai putin de cinci oameni au avut de suferit de pe urma acestei explozii, din cate anunta thelocal.fr. Oamenii au fost raniti ca urmare a deflagratiei care s-a produs, vineri in jurul pranzului, in zona superioara a unui imobil cu patru etaje si mansarda locuibila, situat in zona centrala a capitalei franceze. Pe langa bubuitura, la locul incidentului s-a putut vedea faptul ca a aparut si un nor de fum, semn ca explozia a fost urmata de un incendiu.

Momentan nu se cunosc exact cauzele care au generat deflagratia, dar o ipoteza luata in calcul ar fi aceea a unei acumulari de gaze. Ca urmare, temerile privind un posibil atac al unei maini criminale, in contextul recentelor atentate care au avut loc in diverse orase ale lumii, par sa fi fost risipite.

[youtube]iTK1svgPmAU[/youtube]

sursa foto: captura youtube/A1 TV

author avatar
Cristina Stefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger