AcasăNewsExplozie pe un santier din Galati: doi muncitori la spital

Explozie pe un santier din Galati: doi muncitori la spital

Doi muncitori care lucrau pe o nava a companiei Navrom aflata in reparatii au ajuns pe mana medicilor, dupa ce au avut de suferit in urma unei explozii produse in zona compartimentului motoare a ambarcatiunii respective.

Colegii au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului au ajuns cadrele medicale care i-au preluat pe cele doua victime- un barbat si o femeie- si i-au dus la Spitalul Judetean din Galati. Din primele informatii rezulta ca barbatul s-a ales cu arsuri pe o suprafata mare a corupului si ca ar fi in stare grava.

La fata locului au ajuns si pompierii, a caror interventie a fost necesara ca urmare a faptului ca explozia a fost urmata de un incendiu.

Totodata, in zona si-au facut aparitia si politistii. Ramane ca specialistii sa ancheteze cazul si sa se pronunte cu privire la cauzele care au dus la producerea deflagratiei. O prima ipoteza ar fi aceea ca o acumulare de gaze ar fi provocat explozia.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu cred ca au sanse mari de supravietuire avand arsuri foarte mari pe suprafata corpului doamne fereste cum sa fii asa de prost incat sa nu iti dai seama ca acolo nu se fumeaza absolut deloc parca sunt copii mici astia sa nu stie si totusi sunt oameni mari in toata firea ma rog oricum niste comunisti astia niste combinagii de astia care habar nu au de pericole

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger