AcasăNewsExplozie la spitalul din Tg. Mureș. Pacienții, evacuați de urgență - VIDEO

Explozie la spitalul din Tg. Mureș. Pacienții, evacuați de urgență – VIDEO

pompieriExplozie la spitalul din Tg. Mureș. Pacienții, evacuați de urgență - VIDEO

A fost alertă la Spitalul Județean din Târgu Mureș! O întreagă secție a fost evacuată de urgență după ce s-a auzit o explozie. Pompierii au intervenit, deoarece exista riscul izbucnirii unui incendiu.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara. A explodat un corp de iluminat într-un salon cu linie de oxigen.

Doi pacienți aflați într-un salon non-COVID în Secția Chirurgie Generală a Spitalului din Târgu Mureș au fost evacuați,din cauza fumului degajat după explozia unui corp de iluminat.

Din fericire, nu au existat victime.

„Detașamentul de Pompieri a fost solicitat să intervină într-un salon non-COVID, cu linie de oxigen, din cadrul Secției Chirurgie Generală 3 (Medicală 4), pentru explozia unui corp de iluminat. În salon se aflau doi pacienți, iar până la sosirea forțelor de intervenție, aceștia au fost evacuați de către personalul medical, fiind degajări de fum”, informează ISU Mureș.

La sosirea echipajelor de intervenție, nu au mai fost constatate probleme. Împreună cu electricianul secției a fost înlăturat corpul de iluminat.

Un incident aproape tras la indigo a avut loc la începutul acestui an la Spitalul Pantelimon din Capitală, când un tub de neon a explodat într-un salon ATI. Cei doi pacienți din salon au fost mutați și nimeni nu a avut de suferit.

author avatar
Andreea Vlad
1.005 afisari

3 COMENTARII

  1. Trebuia sa explodeze in canalul ano-rectal al lui arahat, cel care este ”produsul” orasului Targul Mures !!!

  2. Numai sabotaje peste tot, astia nici nu stiu cand vine urmatorul cica incident ne-prevazut !! Bravo, bai criminalilor, nu va lasati, mai e mult de omorat pe acolo, prin spitalele voastre Soylent Green !! Arahat, trage-le la toti nazdravanii aia cate un glont in cap, sa se invete minte, sa nu se mai dezica de regimul unic nazist, pai cum vine asta, orice poate sa explodeze cand trebuie, nu cand are ala chef !! Ha ha ha 🙂 Arahat, umple-ti pistoletul cu apa cu ceva ulei de motor, sa vezi tu cat de ceas o sa mearga de acum incolo !! Ha ha ha 🙂 Bai Arahat, bai gunoiule nazist, fa-te ca esti un gunoi veritabil !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger