AcasăNewsExplozie la Podul Basarab din București! Pompierii au intervenit de urgență, zeci...

Explozie la Podul Basarab din București! Pompierii au intervenit de urgență, zeci de persoane evacuate – VIDEO

explozieExplozie la Podul Basarab din București! Pompierii au intervenit de urgență, zeci de persoane evacuate - VIDEO

O explozie la o conductă de gaze a avut loc vineri seară, 18 februarie, în Grozăvești, în zona podului Basarab din București. Deflagrația nu a fost urmată de incendiu, dar au exista degajări mari de fum.

Poliția a blocat circulația pe ambele sensuri până la remedierea situației, iar Distrigaz a intervenit și a oprit vana de gaze afectată.

Ca măsură preventivă au fost evacuate aproximativ 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinătate. „Zona a fost balizată, iar compania de gaze a oprit alimentarea magistralei”, informează ISUBIF.

Mai multe mașini de pompieri au venit la fața locului și se fac verificări pentru a se stabili cauzele exploziei. De asemenea, au acționat 3 autospeciale de stingere, o mașină SMURD și o autospecială de cercetare CBRN.

Avarie la o țeavă de gaze

Distrigaz Sud Rețele aduce precizări cu privire la incidentul produs în jurul orei 20:45, în zona Grozăvești, din municipiul București:

„Ca urmare a unei avarii, produse la o conductă a sistemului de distribuție, a avut loc o degajare de gaze în atmosferă. Echipele Distrigaz Sud Rețele s-au deplasat imediat la fața locului și au luat primele măsuri de siguranță.

Facem precizarea că nu au existat victime sau daune materiale, iar alimentarea cu gaze naturale a CET Grozăvești a fost deja reluată.”, a transmis compania.

author avatar
Andreea Vlad
440 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu cumva Putin a inceput sa bage grenade prin conductele de gaz?Sic,Radu Tudor,ai ramas in urma,mi-a venit primul ideea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger