AcasăNewsExplozie la Petromidia Năvodari. Pericol pentru turiști! Norul toxic se îndreaptă spre...

Explozie la Petromidia Năvodari. Pericol pentru turiști! Norul toxic se îndreaptă spre stațiunile de pe litoral

exploziaExplozie la Petromidia Năvodari. Pericol pentru turiști! Norul toxic se îndreaptă spre mare / foto: stiripesurse

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o informare despre evoluția norului de fum din zona Rafinăriei Midia, în intervalul orar 13.00 – 23.00. Norul de fum se va deplasa spre mare.

„La ora 13.00 circulația aerului este relativ slabă în imediata apropiere a solului. La înălțimi de pe peste 30…40 m, vântul sufla slab, cu viteze de peste 15 – 20 km/h, din direcție predominant nordvestică.

ANM: Fumul toxic se îndreaptă spre mare

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie privind evoluția norului de fum din zona Petromidia-Năvodari, se apreciază că circulația aerului va continua să fie din sector predominant nord-vestic – vestic, astfel că evoluția norului de fum va fi de ușoară deplasare către est – sud-est (spre mare)

După orele 17.00 – 18.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, respectiv averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului, vijelii și grindină”, arată ANM.

foto: stiripesurse.ro

Bilanțul victimelor a ajuns la șase persoane rănite. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD pentru transportul la spital al unei victime aflată în stare gravă. O persoană a fost dată dispărută.

author avatar
Andreea Vlad
287 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai romanasilor, bai trepadusilor bugetari de lux care va permiteti sa spargeti sume ridicol de mari din banii negrii pe care ii furati, acum oferta la mare e completa, acum va puteti intoarce acasa fiecare mai negrii decat a-ti plecat !! 🙂 Ha ha ha, ce teapa si-au luat astia acum, iti dai seama ce frica au bagat rusii in astia, sigur i-a hackerit careva pe idiotii aia utili de la platforma petroliera !! Inspirati aer adanc, trantorilor, acum e momentul sa va dati viata pentru patrie, adica pentru colonia bananiera !! 🙂 Scaldat placut cu mult efect ionizant, bai Budescule, adica Burtescule, vezi sa nu iti creasca burta prea mult, bai asa-zis fotbalist de lehamite, tu esti mai dus cu capul ca Dobrin, ala chiar a fost un geniu, pe cand tu, bai Burtescu, esti un handikapat certificat clasa 1, bai idiotule util, mai du-te odata la FeCeSeBeaua lui nea Jiji Fekaliotul, vezi, poate mai castigi inca un campionat, adica locul 2 sau 3, bai trantorule habarnist !! 🙂 Covid Macht Frei, bai leprelor de bugatari de lux, speram sa dati coltul toti astia intepati in cap cu vaxinul vostru otrava, in frunte cu Haplea tampita coloniei !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger