AcasăNewsINCENDIU PETROMIDIA. Acuzații grave în anchetă. Supraviețuitor: „Să vă fie rușine!”

INCENDIU PETROMIDIA. Acuzații grave în anchetă. Supraviețuitor: „Să vă fie rușine!”

explozie petromidiaExplozie la Petromidia Năvodari. Acuzații grave în ancheta tragediei. Supraviețuitor: „Să vă fie rușine!”

Bărbatul rănit în explozia de la Rafinăria Petromidia, internat în Constanța, susţine că starea sa de sănătate nu este aşa de bună cum a anunţat compania. „Să vă fie ruşine!”, le transmite acesta angajatorilor săi.

Victima tragediei în care un om a pierit iar alți cinci au fost răniți se deplasează foarte greu şi transmite că o fractură de os nu se poate repara în câteva zile.

„Abia mă pot ridica din pat”

„Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari şi ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă şi ei deja oferă informaţii că îmi revin foarte repede şi mai am putin şi joc şi fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie ruşine!!!”, a transmis bărbatul respectiv, în vârstă de 27 de ani, pe Facebook.

Reacția sa vine după ce KMG International a anunţat că acesta a început să meargă şi se recuperează rapid după intervenţia chirurgicală de vineri seară, iar cadrele medicale de la Spitalul Judeţean estimează că el va fi externat în perioada următoare.

Costurile, suportate de Rompetrol Rafinărie și KMG International

KMG International care deține Rafinăria Petromidia a mai transmis că cei doi răniți cu arsuri, internați la București, sunt în stare stabilă și ar putea fi transferați în străinătate după ce cadrele medicale şi-au dat acordul în acest sens. Pacienții, doi bărbați, de 53 de ani, respectiv 58 de ani, au arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului.

Compania a anunțat că „toate costurile vor fi suportate de Rompetrol Rafinare și KMG International”.

„Compania este în contact direct cu toți membrii familiilor colegilor, pentru a-i sprijini până în momentul în care aceștia vor fi recuperați complet”, precizează comunicatul KMG International.

author avatar
Andreea Vlad
373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger