AcasăNewsExplozie la o sonda, in Harghita. Un angajat al Romgaz a murit

Explozie la o sonda, in Harghita. Un angajat al Romgaz a murit

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

O deflagratie produsa vineri dimineata a ranit grav un barbat in varsta de 49 de ani care, in ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat.

In prima instanta, s-a aflat ca angajatul ar fi fost ranit grav la cap, in urma unei explozii ce a avut loc la o sonda aflata in localitatea Cechesti si ca salvatorii harghiteni au intervenit pentru preluarea sa in vederea transportului cat mai rapid la spital.

Reprezentantii Romgaz au confirmat, intr-un comunicat de presa, ca a fost vorba despre o „explozie a separatorului subteran”, in urma careia un „operator de extractie, care efectua conform sarcinilor de serviciu, refularea apelor reziduale din separatorul subteran, catre bazinul colector” a fost ranit.

Barbatul a fost dus la spital, si supus unor investigatii de specialitate. Astfel, medicii au ajuns la concluzia „ca este nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta”, motiv pentru care s-a cerut un elicopter SMURD care sa il duca la Spitalul Judetean din Targu Mures. Din nefericire, „victima se afla in stare de inconstienta si s-a incercat resuscitarea acesteia, fara a raspunde insa la stimuli”, eforturile medicilor de a-l salva pe barbat fiind zadarnice.

Conditiile in care s-a produs explozia urmeaza sa fie investigate in perioada urmatoare, mai anunta compania.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger