AcasăNewsEXPLOZIE la Combinatul Mechel Targoviste!

EXPLOZIE la Combinatul Mechel Targoviste!

O explozie s-a produs la Combinatul Mechel Targoviste, luni dupa-amiaza, in urma careia mai multe persoane au fost ranite.

Cinci muncitori de la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste au fost raniti. Doi dintre acestia au necesitat transportul de urgenta la Spitalul de Arsi din Bucuresti, iar ceilalti trei la Spitalul Judetean din Targoviste.

Purtatorul de cuvant al ISU Dambovita, maior Eduard Telea, a spus ca deflagratia nu a fost anuntata la 112 si ca nici nu li s-a cerut ajutorul pentru a interveni la locul tragediei.

Primele date furnizate de Politie arata ca explozia s-a produs la o sectie a Otelariei Electrice Nr. 2 din cauza unei acumulari de gaze.

Victimele incidentului – doi electricieni si trei lacatusi au varste cuprinse intre 35 si 40 de ani. Unul dintre ranitii transferati in Bucuresti este in stare stabila, iar celalalt este intr-o stare mai grava, avand arsuri de gradul al doilea pe maini, pe fata si pe torace, scrie RTV.net.

FOTO: Finantistii.ro.

author avatar
Anca Murgoci
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger