AcasăNewsUPDATE. Explozie la Chisinau! Trei oameni au murit si o masina a...

UPDATE. Explozie la Chisinau! Trei oameni au murit si o masina a ars!

explozie-la-chisinau-trei-oameni-au-murit-si-o-masina-a-ars-igor-turcan-tenisExplozie la Chisinau! Trei oameni au murit si o masina a ars!

UPDATE, ora 14.15. Desi Reuters a anuntat ca trei oameni au murit, se pare ca singura victima a exploziei este presedintele Federatiei de Tenis din Republica Moldova, care a fost transportat la spital, fiind ranit grav.

„Nu a murit nicio persoana, singura victima este Igor Turcanu care in acel moment se indrepta spre propriul automobil”, a declarat Adrian Jovmir, purtatorul de cuvant al Comisariatului de Politie. Potrivit martorilor, masina explodata a ars in totalitate. Aceasta ar fi stationat de cateva zile acolo.

Masina este parcata langa Federatia de Tenis si, din informatiile care au fost anuntate, este parcata de doua zile. Nu este exclus ca ar fi un atac terorist, o reglare de conturi. Si asta este cel mai grav lucru. Vedem un atac asupra presedintelui Federatiei de Tenis in plin centrul orasului, lucru care nu a mai avut loc in Chisinau. Ancheta o sa stabileasca cine, cum si unde”, a declarat primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca.

O masina Lada cu numere de inmatriculare rusesti a explodat, marti, in fata Ambasadei Chinei de la Chisinau, din Republica Moldova. Potrivit agentiei Reuters,citata de realitatea.net, in urma exploziei trei oameni au murit. Traficul este momentan oprit. La fata locului lucreaza pompierii si organele de politie. Ultimul incident de acest fel a avut loc in anii `90.

explozie-la-chisinau-trei-oameni-au-murit-si-o-masina-a-ars-igor-turcan-tenis
Explozie la Chisinau! Trei oameni au murit si o masina a ars!

„O masina parcata pe strada Columna, cu numere de inmatriculare din Federatia Rusa, a explodat acum cateva minute.In urma deflagratiei a avut de suferit presedintele Federatiei de Tenis din Moldova, Igor Turcan, care trecea cu masina personala pe alaturi. Potrivit vicepresedintelui Federatiei de Tenis, Marina Tauber, acesta a fost transportat la spital si se afla in sectia reanimare.

La fata locului se afla politia si Serviciul Bombteh. Oamenii legii investigheaza mai multe versiuni, dar deocamdata nu se cunoaste daca este vorba despre o explozie controlata. Potrivit martorilor, Igor Turcan ar fi ramas fara picior in urma deflagratiei si a fost transportat in stare grava.

Igor-Turcan-presedintele-Federatiei-de-Tenis-din-Moldova-ranit-picior-explozie-masina-explodat-chisinau-trei-morti-murit-foto-moldsports.blogspot.com
Igor Turcan, presedintele Federatiei de Tenis din Moldova

De mentionat ca Igor Turcan avea conflicte cu fosta conducere a Federatiei de Tenis si se afla in proces de judecata pana in prezent”, scrie jurnal.md.

Informatiile furnizate de autoritatile locale de la Chisinau sunt incerte, unele promovand ideea ca masina a fost detonata intentionat, altele spun ca explozia s-a produs din cauza instalatiei de gaz.

657 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger