AcasăNewsUPDATE: Explozie la CET Sud: 4 raniti

UPDATE: Explozie la CET Sud: 4 raniti

UPDATE: Potrivit rtv.net, explozia de la CET Sud ar fi avut loc din cauza unor operatiuni de curatare la un arzator. Cei patru raniti au arsuri produse de abur fierbinte pe cel mult 30 la suta din suprafata corpului. Doi dintre cei patru au fost transportati la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, iar ceilalti au fost dusi la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni.

Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti (ITM) face cercetari pentru a stabili circumstantele in care a avut loc incidentul. Directorul ITM a spus pentru sursa citata ca, din informatiile primite pana acum, ar fi fost vorba de o explozie la cazanul 5 de la CET Sud.

In cursul diminetii de luni a avut loc o explozie la Cet Sud. In urma deflagratiei au fost ranite patru persoane.

(foto: ziarebotosani.ro)

Mai multe echipaje SMURD s-au deplasat la fata locului pentru a acorda ingrijiri medicale ranitilor. Cei patru barbati au suferit mai multe arsuri pe suprafete mari din corp si au fost transportati la Spitalul de Urgenta „Floreasca” din Bucuresti. Una dintre victime a suferit arsuri grave la nivelul fetei, iar celelalte trei la nivelul membrelor.

Din primele informatii, potrivit Realitatea TV, se pare ca a fost vorba de o scurgere de gaze, explodand un dispozitiv de racire. Nu a fost vorba de un incendiu, astfel ca pompierii nu au fost nevoiti sa intervina.

Si in cu aproximativ sapte ani a mai avut loc o explozie, tot la Cet Sud, la un transformator.

author avatar
Andra Nesu
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger