AcasăNewsExplozie intr-un zgarie-nori din Mexic: cel putin 25 de morti si 100...

Explozie intr-un zgarie-nori din Mexic: cel putin 25 de morti si 100 de raniti – VIDEO

(foto: Agerpres)

O explozie a zguduit un zgarie-nori din Mexico City. Conform celor mai recente informatii, cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata si alti 100 au fost raniti.

(foto: Agerpres)

Panica in capitala Mexicului. O deflagratie puternica s-a produs joi dupa-amiaza (in jurul miezului noptii- ora Romaniei -n.r.), intr-o cladire cu 54 de etaje a unei companii petroliere in care lucreaza cateva mii de persoane.

Explozia a afectat puternic primele nivele, ingreunand interventia echipelor de salvare. Ambulantele si pompierii sositi de urgenta la fata locului au reusit sa scoata din cladirea inalta de 214 metri mai multi oameni si continua sa caute sub ruine eventuali supravietuitori.

Pana la aceasta ora, din datele comunicate de autoritati, 100 de raniti au fost transportati la spital, potrivit CNN. Pentru cel putin 25 de persoane medicii nu au mai putut face nimic, fiind declarate decedate.

[youtube]ALs1RTOPVOA[/youtube]

Deocamdata nu sunt cunoscute cauzele producerii exploziei. O varianta luata in calcul de anchetatori este aceea ca o acumulare de gaze a declansat tragedia.

[youtube]IJXtRT-RLAM[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger