AcasăNewsIncident intr-un mall din Focsani/ un om, la spital

Incident intr-un mall din Focsani/ un om, la spital

Incident in incinta unui centru comercial din Focsani. La fata locului au intervenit atat cadrele medicale, cat si oamenii legii, odata ce martorii au apelat numarul unic de urgenta.

UPDATE: Situatia de la centrul comercial vrancean cunoaste o turnura radicala, in sensul in care  daca intr-o prima faza s-a crezut ca ar fi fost vorba despre o explozie care ar fi provocat ranirea unui tanr aflat in incinta cinematografului din mall, mai nou susse din randul anchetatorilor prezinta o cu totul alta ipostaza a celor intamplate.

Si anume ca, potrivit rtv.net, tanarul ar fi fost lovit de o bucata cazuta din tavan, mai exact de o parte a izolatiei partii superioare a incintei. S-ar fi intamplat in timp ce cativa agenti de paza incercau sa il scoata pe respectivul din sala de cinema, in conditiile in care aceasta ar fi fost inchisa.

De altfel, inca de la inceput, situatia parea bizara, in sensul in care se vehicula ca barbatul ar fi fost ranit in timp ce s-ar fi aflat singur in sala respectiva, la un film, situatie greu de crezut.

–-

Totul s-a intamplat in jurul pranzului. Din primele informatii, un om a fost ranit, fiind preluat de urgenta de o ambulanta sosita la fata locului, in urma unei deflagratii. Conform presei locale, explozia s-ar fi produs in zona unui cinematograf din cadrul Focsani Mall (fost Promenada Mall). Momentan nu se stie ce anume s-a intamplat exact, in spatiul public vehiculandu-se doua ipoteze: fie ca omului i-ar fi bubuit telefonul mobil, fie ca ar fi avut un dispozitiv explozibil. Pana la elucidarea conditiilor in care a avut loc incidentul, politistii au izolat zona si au demarat verificarile impuse de o astfel de situatie.

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger