AcasăNewsExplozie intr-un campus de langa New York: sapte oameni au fost raniti...

Explozie intr-un campus de langa New York: sapte oameni au fost raniti (VIDEO)

Cel putin sapte persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o cladire din cadrul unui complex universitar din apropiere de New York a fost zguduita de o explozie.

Studentii, dar si angajatii unui complex universitar american au trecut prin momente de panica, dupa ce au auzit bubuitura foarte puternica. In primul moment nu au inteles ce s-a intamplat, dar cei mai multi au incercat sa iasa din cladire si sa caute adapost. Explozia a avut loc marti seara (ora Romaniei -n.r.) si a afectat puternic cladirea respectiva, distrugand geamurile si obiectele din interior.

Pompierii si personalul de la ambulanta au intervenit de urgenta la locul deflagratiei. Cei sapte raniti au primit primul-ajutor la locul incidentului, iar apoi au fost duse la spitalele din apropiere, unde au fost supusi unor investigatii suplimentare. Conform informatiilor difuzate de presa americana, starea lor nu e grava.

Anchetatorii investigheaza cauzele producerii exploziei. Din primele date, deflagratia care a semanat panica in campus ar fi fost provocata de o scurgere de gaze.

[youtube]3vaUh7EbnOw[/youtube]

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger