AcasăNewsExplozie intr-un bloc din Galati: 14 apartamente avariate

Explozie intr-un bloc din Galati: 14 apartamente avariate

O femeie a fost ranita in urma unei explozii puternice care s-a produs luni dimineata intr-un apartament situat la parterul unui bloc din Galati. Mai multe locuinte au fost afectate.

Spaima in randul locuitorilor unui imobil de patru etaje din Galati, in dimineata ultimei zile a anului. Oamenii au auzit o bubuitura puternica si s-au trezit ca geamurile sunt facute tandari. Deflagratia s-a produs la parterul imobilului, intr-un apartament in care se afla doar proprietara. Femeia, ranita usor, a ajuns la spital pentru ingrijiri, potrivit realitatea.net.

Primele concluzii ale specialistilor au aratat ca explozia, care a afectat 14 locuinte din blocul respectiv, s-a produs in urma unor acumulari de gaze. „A fost distrusa usa de la intrarea in apartament, ferestrele si au fost afectate si 14 apartamente din imobil”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Galati, Eugen Chirita, care a adaugat ca o comisie va stabili daca structura de rezistenta a blocului a fost afectata in urma incidentului din aceasta dimineata.

400 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger