AcasăNewsEXPLOZIE într-un bloc din Carei: 11 victime! A fost activat Planul Roşu...

EXPLOZIE într-un bloc din Carei: 11 victime! A fost activat Planul Roşu de intervenție (VIDEO)

explozie careiEXPLOZIE într-un bloc din Carei: 11 victime! A fost activat Planul Roşu de intervenție

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Carei. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie şi anunţă că până acum s-au înregistrat 11 victime, fără a preciza starea acestora.

În acest moment, 7 echipaje ale pompierilor sătmăreni intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înalţime şi 4 ambulanţe SMURD (3 cu echipaj de prim-ajutor, iar una de terapie intensivă mobila), pentru evacuarea şi acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma producerii unei explozii la apartamentul etajului 4, dintr-un bloc situat în P-ţa Avram Iancu, din Carei”, anunţă ISU Satu Mare.

A fost solicitat sprijin aerian

ISU Satu Mare a anunţat că a fost solicitat şi sprijin aerian din partea elicopterului de la Jibou. Trei victime sunt intubate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanță SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ. Alte două persoane rănite au refuzat transportul la spital.

În acest moment, trei victime, care sunt intubate, sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente Satu Mare cu o ambulanţă SMURD (TIM), respectiv o ambulantă SAJ”, a transmis ISU Satu Mare. Alte 2 victime au fost transportate cu 2 ambulanțe SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. ”Până în prezent s-au înregistrat 11 victime”, a transmis ISU Satu Mare, fără a preciza starea victimelor.

author avatar
Andrei Ștefan
253 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger