AcasăNewsExplozie intr-un bloc din Brasov, in locuinta unei batrane

Explozie intr-un bloc din Brasov, in locuinta unei batrane

Incendiu într-un apartament. Zeci de locatari evacuați din bloc, trei oameni au ajuns la spital

Linistea locuitorilor unui imobil de apartamente din judetul Brasov a fost tulburata, la primele ore ale zilei de duminica, oamenii speriindu-se zdravan dupa ce au auzit o bubuitura si au realizat ca zgomotul provine dintr-un apartament. Nu au stat pe ganduri si au sunat la salvare si la pompieri.

Mai exact, la foarte scurta vreme de la producerea bubuitorii, locuitorii imobilului respectiv au descoperit ca o deflagratie s-a produs in apartamentul unei pensionare octogenare, incinta situata la etajul patru al constructiei respective. De altfel, femeia a si avut nevoie de prezenta medicilor, atat pentru faptul ca a suferit arsuri pe fata si maini, din cate anunta newsbv.ro, cat si pentru a fi ajutata sa depaseasca spaima suferita ca urmare a incidentului. Odata ce la fata locului au ajuns medicii de la ambulanta, batrana a fost preluata si dusa la spital.

Ar mai fi de mentionat faptul ca deflagratia a cauzat pagube atat la nivelul apartamentelor de pe etajul respectiv, cat si la alte etaje- in majoritatea cazurilor fiind vorba despre usi sau ferestre avariate, dar si ca specialistii urmeaza sa stabileasca exact cauza care a produs incidentul.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger